Jump to content
Naimisiin.info

Juhlapaikan ja vihkipaikan etäisyys toisistaan


Meirami

Recommended Posts

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Olemme löytäneet kanssa oikein mukavan paikan, noin35 kilometrin päästä kirkosta.

Itse olen jo ihan mielissäni asiasta, mutta toinen puolisko haraa vielä matkan mittaa vastaan. 30 minsan ajaminen talvella, vaikkakin suuri osa moottoritietä arveluttaa...

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Meillä matkaa 15 km, ja olen ajatellut bussikuljetusta ainakin menomatkalle. Takaisin päin on vähän ongelmallisempi, jos vieraat haluavat kovin eri aikoina pois. Haluaisin kuitenkin että jokainen voisi halutessaan ottaa ruuan kanssa viinit, kahvin kanssa avecit ja vaikkapa muutaman lasin booliakin.

Link to comment
Share on other sites

Meillä matkaa sellaiset 10 km. Tarkoitus olisi järjestää bussikuljetus, koska sekä kirkko että juhlapaikka ovat hieman syrjemmällä siihen nähden mistä suurin osa vieraista on tulossa. Toteutus on vielä työn alla.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on öbaut 27 km kirkolta juhlapaikalle. Suurin osa matkasta sujahtaa moottoritiellä, joten en usko, että matka on ylivoimainen. Mietittiin bussikuljetustakin, mutta suurin osa juhlavieraista tulisi jokatapauksessa autolla kirkkoon ja siitä sitten juhlapaikalle. Saavat sitten lähteä oman mielen mukaan pois juhlista. Joten kuljetus on hiukkasen turha meidän tapauksessa.

Link to comment
Share on other sites

Guest Syysmorsian05

Meillä matkaa tulee joko noin 17 km, tai sitten kymmenisen kilometriä enemmän. Eli riippuu nyt täysin siitä, kumpaa harkinnan alla olevaa kirkkoa varataan vihkimiselle. Kauempana oleva olis kyllä se 1. vaihtoehto. Ei kai tuo matka vielä liian pitkä ole... sen ajamiseen menee se puolisen tuntia.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest Vaahterasiirappi

Meillä oli matkaa suunnilleen 4 km. Sangen mukavasti sujui siirtyminen kun autottomat sijoittautuivat autollisten kyytiin (meidän vanhemmat vähän opasti vaan pihalla niin kukaan ei jäänyt ilman kyytiä.) Mitä tulee juomien tarjoiluun ja autoiluun- meillä moni auto jäi seisomaan juhlapaikan pihaan ja ihmiset matkasivat taksilla kotiin. Autoja noudeltiin sitten pitkin aamupäivää... :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä vihkiminen tapahtuu Helsingin Tuomiokirkossa ja jatkot ovat Vihdissä. Ajoaika on noin 45 min. Se on pitkä mutta muualta ei saatu ISOA yhtenäistä salia 120 vieraallemme. Salin on oltava iso, koska häämme on helmikuussa ja vieraiden on mahduttava liikkumaan, koska ulos ei voi mennä. Vieraillemme järjestämme linja-auto kyydityksen sekä kirkosta juhlapaikalle että juhlapaikalta takasin Helsingin keskustaan. Illan  noita kuljetuksia on kaksi, jotta vanhemmat sekä hätäisimmät vieraat voivat poistua aikaisemmin.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 3 months later...

No meillä on n. 5-7 kilsaa vähän kirkosta riippuen... Eka juhlapaikka olis ollu 35km ja päätettiin et se on liian kaukana, vaikka mietittiin bussi kuljetusta. Mutta koska vieraissa on vanhempia ihmisiä, jotka eivät jaksa kovin kauaa olla ja kutenkin suurin osa tulee Tampereelle yöksi, niin matkat olis tullu liian kalliiks ja kuskeja olis tarvittu liikaa. Joten nyt juhlitaan lähellä josta jokainen pääsee tulemaan ja menemään koska haluaa ja vaivattomasti!  ;D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...