Jump to content
Naimisiin.info

Turun hääpukuliikkeet


Recommended Posts

  • 3 years later...

No nyt minäkin olen kiertänyt Turun kaikki liikkeet läpi, kaikkiin varasin sovitusajan.

Marinettessa (toinen käynti) sovitin vain yhtä pukua, jonka olin vartavasten sinne tilannut Helsingistä. Palvelu edelleen ystävällistä, myyjä hauska vanhempi nainen. Puku ok, mutta siihen jouduttaisiin tekemään liikaa muutoksia, taidan jättää sen liikkeeseen.

Sydänkävyssä mukava myyjä, sanoi mielipiteensä puvuista päälläni hyvin, ymmärsi mitä hain. Yksi puku jäi odottamaan.

Fianceessa minua palveli nuorehko tyttö, kyseli hyvin, mitä etsin ja oli innokas. Olisin mielelläni asioinut omistajan kanssa, koska olen hänen kanssaan sähköposteillut, mutta hänellä oli toinen asiakas. Eikä se loppujen lopuksi haitannut. Kaksi pukua jäi odottamaan päätöstä.

Festival Studiosta jäi vähän blääh-olo, mitään vähänkään erikoisempia pukuja ei ollut ja myyjä ilmoitti sen tyyliin "voi voi, tammikuussa tulee taas jotain..." En siis sovittanut siellä mitään, eikä tee mieli mennä uudestaankaan, myyjä ei ollut innokas myymään ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Onko kenelläkään kokemusta Zazabellasta. www.zazabella.fi on se tilaussivusto, mutta liikehän sijaitsee Kaarinassa, aivan lähellä Turkua siis. Sivujen perusteella vaikutti aika monipuoliselta kuitenkin.

Mä kävin siellä sovittamassa ja palvelu oli kyllä hyvää ja ammattitaitoista. Hinnat on myös ihan eri luokkaa kun Turun keskustassa ja tekevät mittatilaustöitä, joten saa juuri sellaisen puvun mitä haluaa. Löysin sieltä yhen kivan mekon, joka olis pienillä muokkauksilla aika vahvoilla. Ja sopis budjettiinkin...

Link to comment
Share on other sites

Käväisin kaasoni kanssa viime viikolla kahdessa liikkeessä, joihin molempiin varasin ajan varmuuden vuoksi, vaikka kyseessä oli perjantaiaamu.

Fiancèessa sain älyttömän hyvää ja ystävällistä palvelua. Nuori, vaalea myyjä kyseli millaista pukua etsin, mutta itselläni ei ollut vielä juuri mitään käsitystä asiasta. Myyjä alkoi esittelemään pukuja järjestyksessä ja sanomieni perusteella karsi joukosta pukuja pois. Lopulta sovitin ehkä seitsemää pukua, joista yksi oli ylitse muiden. En kuitenkaan vielä tehnyt tilausta, koska en saanut siitä paljon puhuttua "WAU"-fiilistä :) Omistajakin saapui paikalle muutamaa pukua sovitettuani ja molemmat kertoivat mielipiteensä sovittamistani puvuista. Liike yleisesti oli siisti ja kaunis ja tilaa oli enemmän kuin tarpeeksi. Ja suurena plussana puvuista sai ottaa kuvia! Itselleni jäi todella hyvä fiilis kyseisestä liikkeestä.

Festival Studiosta taas jäi paha maku suuhun. Liike oli pieni ja ahdas. Pukuja katsottiin ensin kansiosta, mutta kaikkia kansiossa olleita pukuja ei kuitenkaan ollut paikalla. :huh: Kokeilin paikassa muutamaa pukua, joista yksi oli aivan ihana, mutta ei ehkä kuitenkaan omaa tyyliäni. Myyjä, ilmeisesti omistaja, ei mielestäni ollut luonteeltaan asiakaspalvelutyyppiä. Ei esittänyt mielipiteitään puvuista, mutta muutaman kerran kyllä tokaisi, että yksi kansiosta bongaamani puku on niin pieni ettei se minun päälleni mahtuisi. :girl_mad: Miinuksena myös, että puvuista ei saanut ottaa kuvia. En tiedä oliko valmistajien toivomus vai mikä, koska perusteluja en saanut. Ainoana plussana ehkä se, että liike myy Rainbow Clubin kenkiä, joita olen ajatellut hääkengikseni. Tosin en tiedä menisinkö niitä sieltä ostamaan, koska mieleni ei tee astua kyseiseen paikkaan uudelleen.

Siinäpä ne. Hauska huomata miten erilaisia mielipiteitä täällä noista paikoista on. :)

muoks. typo :)

Edited by Emppu-pemppu
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Suosittelen Zazabellaa. Mukava ja avulias myyjä, joka ymmärsi mitä haluan ja kertoi sopivasti omia mielipiteitään.

Ainoa miinuspuoli siitä, kun olimme lähtemässä niin myyjä meni liikkeen toiseen päähän "kulman" taakse tietokoneelle ja huikkasi sieltä kiireisesti meille heipat. Olisi voinut odottaa sen pari minuuttia, että saamme kengät jalkaa ja mennä sitten vasta koneelle.

Link to comment
Share on other sites

Minäkin voisin kertoa kokemukseni nyt sitten, kun puku on hankittu.

Marineten ja MPP Lehtisen jätän nyt kommentoimatta... :P

Fiancee oli ihastuttava liike molempine myyjineen. He olivat heti mukana etsimässä sitä minulle oikeaa tyyliä. Itse pidin kyllä liikkeen selkeydestä, myyjistä ja kovasti kyllä yhdestä puvustakin. En päätynyt kuitenkaan ostamaan pukuani liikkeestä ihan vaan hinnan takia.

Festival Studio oli tosiaan hieman ahdas ja sen puolesta tylsä liike. Ensimmäisellä visiitilläni siellä sain omistajalta ihan ystävällistä palvelua, koska minulla ei ollut liiaksi hajua, minkälaista pukua etsin. Tuolloin myyjä/omistaja oli ystävällinen ja esitteli kärsivällisesti useampaa pukua. Antoi myös omaa mielipidettään. Toisella käynnilläni jäi jo huonompi maku suuhun palvelusta.

Sydänkäpy saa minulta suuret pisteet. Onnistuin käymään kaikki neljä kertaani siellä aika rauhalliseen aikaan ja myyjällä oli sitten aikaa näyttää pukuja. Joka kerta minua palveli sama nainen, jonka kanssa oli kyllä miellyttävä jutella. Hinta oli kohdallaan ja lopullinen pukuni löytyi sitten Sydänkävystä.

Marinetten vierailu jäi lyhyeksi sillä palvelusta en pitänyt yhtään.

Jostain liikkeestä vielä haen pussukan ja tiaran. Ajattelin, josko piipahtaisi tuolla Zazabellassa, jota edellinen kirjoittaja onkin kehaissut.

Link to comment
Share on other sites

Hei morsmaikut!

Kirjoitan uudelleen saitille saman tarinan.. joku mahdollisesti lukenutkin mutta jostain syystä (!!!???!!!) poistettu kirjoitukseni! Milestäni en käyttänyt sopimatonta kieltä enkä myöskään ylistänyt suureellisesti yhtäkään kyseistä liikettä.. samoin olen myös kirjautuneena sivustolla joten odotan nyt myös ylläpitäjältä selitystä tapahtuneeseen.

kuitenkin.. mä lähdimme kaasojeni kanssa täältä Raumalta asti Turkuun minulle pukua hakemaan, täällä kun noita liikkeitä ei ole kuin yksi. Varasin ajan kolmeen liikkeeseen ja koska ensin olin ajatellut vuokrata pukuni sydänkävyssä kävimme ensimäiseksi. Liikkeenmyyjä oli ystävällinen ja puvut upeita.. kuitenkaan en löytänyt juuri sitä oikeaa mekkoa liikeestä ja matkamme jatkui. festival olikin seuraava paikka josta minulla ei ole oikein hyvää sanottavaa.. myyjä ei esitellyt edes ns. budjettirajan yli meneviä pukuja ja samalla tokaisi "että tuo onkin sitten jo niin kallis etten edes näytä sitä.." :girl_sad: Liikkeestä poistuimme n. 15min. asioinnin jälkeen. Osuimme kuin vahingossa MPP- Lehtiselle josta sitten löysinkin unelmieni puvun ja asiakaspalvelu oli erittäin ystävällistä ja kärsivällistä minun ja kahden kaason hössötyksen keskellä. Nyt en millään pysty enää odottamaan elokuun alkuun että pääsen sovittamaan pukuani ja saan sen päälleni maailman tärkeimpänä päivänämme 4.9.2010 :-X :-X :-X

Edited by Marleena83
Link to comment
Share on other sites

Meillä oli tänään tämä Amazing Wedding Gown Race TURKU vuorossa, tässä minun kommentit:

Sydänkäpy

Erittäin hyvä asiakaspalvelu, valikoima oli yllättävän monipuolinen liikkeen pienuudesta huolimatta. Myyjä oli ystävällinen eikä yrittänyt tuputtaa liikaa. Kannusti ottamaan kuvia eri kulmista jne. Tämä liike sopii etenkin sellaiselle joka tykkää kauniista kirjailuista ja yksityiskohdista.

Fiancee

Erinomainen asiakaspalvelu! Tunsin todellakin itseni prinsessaksi! Omistaja oli todella mukava olematta kuitenkaan tippaakaan lipevä, 10+! Puvut olivat melko moderneja ja trendikkäitäkin, paljon kapealinjaisia taftipukuja runsailla vedostuksilla. Liike oli miellyttävän tilava ja tyylikäs.

Festival Studio

Erittäin hyvä asiakaspalvelu, myyjä vaikutti erittäin pätevältä ja kokeneelta, osasi kertoa hyviä käytännön vinkkejä. Pukuvalikoima oli melko monipuolinen, hyvin kauniita klassisia pukuja oli paljon.

Ja Festival Studiosta SE puku sitten löytyi! Eikä tarvitse odotella, puvun olisi saanut mukaansa vaikka heti, mutta maksoin sen illalla verkossa joten tulee postissa/noudan ensiviikolla. *Helpotuksen ja onnen huokaus!* :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tässä mun kaksi kokemusta Turun hääpukuliikkeistä.

Kävin yksin Festival Studio -liikkeessä. Palvelu oli ihan ok. Sovitin muutamaa pukua. Koska olin yksin, olisin toivonut myyjältä enemmän mielipiteitä. En sillä hetkellä oikein osannut päättää, mikä näyttää juuri mun päällä hyvältä. Pari pukua oli mun mieleen, mutta ku ei kolahtanut heti, niin en ottanut sieltä pukua. Lisäksi hintataso oli hivenen liian korkea.

Toiseen liikkeeseen, MPP-Lehtiselle, sainkin jo kaasoni mukaan. Saimme katsoa pukuja rauhassa, ja myyjä roudasi sitä mukaa valitsemiamme pukuja sovituskoppiin. Sovituksen aikana myyjä antoi asiantuntevasti neuvoja, mikä puku sopii juuri mun vartalolleni. Neuvot olivat rehellisiä mutta kuitenkin ystävällisiä. Sovitussessio oli hauska ja lämmin. Juuri tällaista palvelua odotinkin saavani! Ja löytyihän se mieleinen pukukin lopulta. :-X Puvun hinta oli myös kohtuullinen, monta sataa edullisempi kuin ekassa liikkeessä! Ihanaa, kun puku on nyt valittu!

Link to comment
Share on other sites

Mä kävin tänään (tai siis no, kello on pian yksi, eli eilen) Fiancèessa ja sain aivan älyttömän hyvää ja ystävällistä palvelua! Olin ystäväni kanssa miettinyt, että jos menisi tänään (edit: siis eilen) kahteen paikkaan, mutta liikkeessä menikin yli kolme tuntia... Se meni jo kiinnikin, mutta omistaja ei antanut mitään vinkkiäkään siitä, että olisi kiire minnekään ja sen vuoksi emme edes huomanneet liikkeen sulkeutumista (toinen työntekijä tosin lähti kotiin, mutta ei tajuttu asiaa edes sen kummemmin ajatella...) :rolleyes: Eli oltiin aika fiiliksissä. :D

Taisin löytää pukuni, nytkin hykertelen täällä yksinäni, kun sitä mietin. :wub: Huh, jännittää, tuli jotenkin todellisemmaksi nää häät! :ph34r: Mutta suosittelen kyllä todella lämpimästi! :-X Varasin aikani etukäteen, ja tänään ei ollutkaan kiire, mutta jos lauantaina aikoo mennä, niin kannattaa ihmeessä varata, nytkin oli käsittääkseni tulossa jo monta morsianta ja kaikkia varmasti halutaan palvella kiireettömästi. Omistaja ja toinen työntekijä olivat aivan ihania. :) Niin ja tosiaan kuvia sai ottaa niin paljon kuin vain halusi.

Edited by Malssi
Link to comment
Share on other sites

myyjä ei esitellyt edes ns. budjettirajan yli meneviä pukuja

Eikös tuo nimenomaan ole oikeaa asiakaspalvelua kun ei väkisin tyrkytä monia satoja euroja liian kallista pukua jota ostaja voi tyytyä vain kuolaamaan budjettinsa vuoksi? Itse ainakin ajattelisin niin että jos annan hinnalle ylärajan niin sen yli ei mennä.

Omat kokemukseni Turun liikkeistä

Marinette

Itselläni ei ollu mitään käsitystäsiitä mitä haluan ja myyjä kyselemällä selvitti sopivaa tyyliä ja tarjosi kokeiltavaksi hyvin erilaisia pukuja tyylin kartoittamiseksi, kävin täällä myös toisen kerran jolloin suoraan ilmoitin etten osta mitään mutta kokeilen taas. Erittäin ystävällistä palvelua molemmilla kerroilla, kuvia sai ottaa (siitä plussaa!)

Fiancee

Todella ystävällistä ja kärsivällistä palvelua vaikka olin liikkeessä reilusti sulkemisajan yli, kehoitti kokeilemaan uudestaan ja uudestaan jos vain mikään mietityttää tai kiinnostaa. Ensimmäistä kertaa minulle tuli olo että on täysin ok sanoa etten tykkää jostain eikä vain pidä tyytyä hymistelemäänmitään ihan kiva -tyyliin. Lisäksi myyjä korosti ettei puku saa olla vain ihan kiva vaan sen on oltava täydellinen! Todellista prinsessojen palvelua! Kuvia sai myös ottaa

Festival studio

Sain melko huonoa palvelua, hieman sivumennen hoidettuna. Pukuja ei saanut selata tangossa, sovituskopista ei saanut poistua eikä kuvia saanut ottaa. Yksi todella miellyttävä puku löytyi mutta en edes harkinnut sitä huonon palvelun vuoksi.

MPP-Lehtinen

Huomattavasti edullisempia pukuja ja monenlaiset muutostyöt ovat mahdollisia. Ei aivan niin glamourin näköinen paikka kuin esim fiancee mutta ystävällinen palvelu. Osa puvuista yksittäiskappaleita. Ei saa valokuvata

Sydänkäpy

Olin kiireellä liikenteessä ja myyjä palveli mukavan reippaasti eli puvut päälläni vaihtui tiuhaan eikä joka puvun kohdalla tarvinnut jäädä turisemaan näitä ihan kiva, mutta -juttuja (toisinaan olen kärsimätön :) ) Ystävällinen palvelu, kuvia sai ottaa.

Lisäksi vielä

Zazabella, Kaarina

Ystävällinen palvelu vaikka olinkin ensimmäisellä kerralla ilman ajanvarausta, pukuja tuotiin esiin toivomusten mukaan ja sovitusten jälkeen todettiin että enemmään helmaa/rypytystä/tms olisi parempi jolloin tuotiin taas enenmmän toiveita vastaava puku. Toisella kerralla myyjät muistivat minut, menin sinne itsesuunnittelemani mallin kanssa jonka teetin. Puvun rypytykset, materiaalin ja yksityiskohdat valitsin taas sovittamalla pukuja joista ilmoitin tyyliin "tästä puvusta helma" "tästä koristeet" "tästä taas napitus". Nyt pukuni on työn alla ja odotan innolla lopputulosta :) Hyvä palvelu, EDULLISET hinnat myös teetettäessä, kuvia sai ottaa.

Gaala, Salo

Äkäinen myyjä koska saavuimme paikalle ilman ajanvarausta. Tämä kuulemma lukee netissä, itse saavuimme tuttavien ohjeiden perusteella joten tuosta ei ollut tietoa. Joitain pukuja oli vain katalogeissa joita ei voi sovittaa ennen tilausta. Hieman huono maku jäi, kuvausta en edes kysellyt kun en viitsinyt jäädä sovittelemaan. Melko kalliit hinnat.

Valokuvauksesta vielä kommentoisin sen verran että osa liikkeistä ei halua pukuja kuvattavan sen vuoksi ettei niiden kopioita lähdetä teettämään muualla, liikkeille on tuossa tapauksessa sovittajista "vaivaa" muttei kauppaa. Toisaalta ymmärrän tuonkin, mutta itse olisin ollut aivan hukassa jos missään liikkeessä ei olisi saanut kuvata enkä mitenkään olisi muistanut kokeilemiani pukuja saati pystynyt päättämään parasta.

Link to comment
Share on other sites

Minulla ei ole kokemusta kuin Festival studiosta. Selailin netissä eri valmistajien sivuja ja törmäsin pukuun, josta tiesin heti että se on SE. Kyseisen valmistajan pukuja ei muualta saa, joten marssin liikkeeseen ja kyselin puvusta. Juuri sitä ei ollut joten sovitin hyvin samankaltaista, jotta näkee miten malli sopii minulle. Puku laitettiin tilaukseen ja nyt se on liikkeessä hääpäivään asti. Palvelu on ollut joka kerta hyvää, kun olen siellä asioinut. Ei pahaa sanottavaa paikasta :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Guest lotta

Hei tietääkö joku onko Festival Studio lopettanut kokonaan? Liike oli tyhjillään mutta mitään infoa ei ollut ikkunassa esim. uudesta sijainnista..

Link to comment
Share on other sites

Guest Pannacotta

Hei tietääkö joku onko Festival Studio lopettanut kokonaan? Liike oli tyhjillään mutta mitään infoa ei ollut ikkunassa esim. uudesta sijainnista..

Mietin samaa! Puhelinnumero ja nettisivut eivät enää toimi. Laitoin myös spostia sinne, mutta mitään vastausta ei ole moneen viikkoon tullut. Onneksi täällä helsingissä on eräs liike joka myy myös Justin Alexsanderin pukuja.. Olisin ollut muuten hukassa... Voisivat kyllä jotain ilmoittaa!!

Link to comment
Share on other sites

Hei tietääkö joku onko Festival Studio lopettanut kokonaan? Liike oli tyhjillään mutta mitään infoa ei ollut ikkunassa esim. uudesta sijainnista..

Mietin samaa! Puhelinnumero ja nettisivut eivät enää toimi. Laitoin myös spostia sinne, mutta mitään vastausta ei ole moneen viikkoon tullut. Onneksi täällä helsingissä on eräs liike joka myy myös Justin Alexsanderin pukuja.. Olisin ollut muuten hukassa... Voisivat kyllä jotain ilmoittaa!!

Ostin oman pukuni tuolta ja nyt taisi olla huhtikuun loppua/toukokuun alkua, kun kävin siellä ja alkoivat puhua puvun mittamuutoksista. Sanoivat vaan, että ompelupuoli loppuu, että mittamuutokset on tehtävä juhannukseen mennessä. Olipa vaan aika yllätys tuo, kun eivät olleet vielä ottaneet yhteyttä minuun päin (kuitenkin aika nopealla aikataululla piti sovitukset tehdä...).

Sain pukuni kesäkuun puolivälissä ja olin katsellut liikkeessä laukkua, jota en vielä silloin ostanut. Myyjä oli tuolloin maininnut, että liikkeen vuokrasopimus päättyy (aikaa ei maininnut). Mutta myyjä ei yrittänytkään kaupata laukkua sanomalla, että liike ollaan lopettamassa, alennuksista puhumattakaan. eikä nettisivuillakaan ollut mainintaa liikkeen lopettamisesta! Että oli aika yllätys, kun nettisivuja ei enää ollutkaan ja liike oli tyhjentynyt! Aika ihme toimintaa...

Link to comment
Share on other sites

Minäkin huomasin samat jutut Festival Studiosta, aika harmillista. Onko Turussa jokin muu liike joka myy Pronoviaksen pukuja? Nyt oon aika hukassa että mistä niitä alan etsimään, Justin Alexander pukuja pitää vissiin sit hakea Helsingistä asti. :huh:

Link to comment
Share on other sites

Mulla on kokemusta vaan MPPLehtisestä ja Kaarinan Zazabellasta.

Lehtisellä oli kyllä tosi kiva myyjä, mut liike oli melko ahdas ja näin kesäkuumalla aika hikiset oltavat. Pari pukua oli mistä pidin, mut toinen olis tarvinnu liikaa korjauksia ja toinen ei mun mielestä sopinu maistraattivihkimiseen. Kirkkoon olisin sen varmaan valinnut.

Zazabellassa tuli myyjästä ensin vähän tyrkky olo. Halus kovin tietää millasen puvun mä haluan ja muuta, mutta ku mä en ollu itekään ihan varma. Saatiin sit lopulta kuitenki ystävän kans kattella ihan rauhassa pukuja ja mä löysin sitte SEN puvun minkä päälleni laitan. Hyvin mun näkönen puku. Itse liike oli hyvin tilava ja varsin viilee, ettei todella tullu kuuma pukuja sovitellessa. Vähän hassua oli vaan, et mun "sovitus"koppini oli kaiketi WC. Ainaki siel oli pönttö :grin:

Joka tapauksessa puku löyty vihkiytymistä varten :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Heippa Naikkarilaiset! Kirjoittelenpa tänne huimaa TOISTA viestiäni, todellinen untuvikko siis olen!

Olen itse käynyt nyt kolmessa Turkulaisessa liikkeessä.

Fiancee oli aivan ihana kokemus! Kävimme ilman ajanvarausta tarkoituksena vaan vilkuilla millaisia pukuja, mutta päädyinkin sovittelemaan ilmeisesti omistajan opastuksella jos jonkinmoista pukua. Makutuomarina toiminut äiti istuskeli teemaan sopivalla vaaleanpunaisella sohvalla sydän vaahtokarkit nenän alla. Myyjä antoi minun hurrrrjasti arvostamaa palautetta ja kertoi suoraan oman mielipiteensä siitä mikä hänen mukaansa kävi kropalleni ja mitä ei ikimaailmassa minulle myisi. Myyjä oli myös helposti lähestyttävä ja hänen kanssaan juttelimme niitänäitä. Jokaisen puvun erikseen hän pienensi nuppineuloin minulle istuvaksi. Valitettavasti ei pukua tällä kierroksella ainakaan löytynyt, mutta ihana hääfiilis jäi liikeen ansiosta useammaksi päiväksi. Kymmenen pistettä ja papukaijan merkki heille :)

MPP-Lehtinen tänne liikkeeseen astuin sisälle ja melkein samaten ulos. Liikkeessä oli toki runsaasti pukuja, mutta liike oli mielestäni hirmuisen nuhjuinen ja tunkkainen. Myyjä palveli parhaillaan toista asiakasta, kysyi minkä tyyppistä etsin ja veti esiin nopeasti ainoan kuvaukseeni sopivan vaatteen, kehottaen sitten silmäilemään muita pukuja vapaasti. Joku muukin oli tainnut "vapaasti" selailla pukuja, sillä useimmat valkoiset puvut olivat täynnä tummia tahroja. Kun pukukopista alkoi kuulua vielä että "Mahtuu, mahtuu, kun vedetään vaan kovin.." niin päätin huikata kiitokset ja ottaa jalat alle.. Ei siis mikään erityisen lämmin kokemus.

Marinette Tämän liikeen olin ajatellut ohittaa kokonaan, häämessuilta jääneen huonon fiiliksen takia, mutta kerranpa poikkesin kuitenkin ohikulkumatkalla. Liike oli jotakin edellisten kahden välistä. Palvelua sain melkeinpä samantien erittäin iloiselta ja asiakaspalveluintoiselta nuorelta naiselta. Hän kertoi olevansa tuuraamassa, eikä ilmeisesti tästä syystä tiennyt tarkkaan valikoimaa. Muutamaa pukua kuitenkin sovitettiin ja näiden joukosta löytyikin tämänhetkinen suosikki. Myyjällä ei hurjasti ollut mielipiteitä, mitä olisin kaivannut. Eli ihan OK kokemus..

Itse palvelualalla, taidan olla vähän turhankin kriittinen.. ;)

Sydänkäpy on minulta vielä käymättä, samoin kun Kaarinan liike.. näitä mielenkiinnolla ootan :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Minä ostin unelmieni puvun Festival Studiosta (palvelu ystävällistä ja ammattitaitoista), mutta mittamuutoksia he eivät alkuperäisen suunnitelman mukaisesti saaneetkaan tehtyä liikkeen sulkeuduttua. (Syystä ei minullakaan mitään hajua.) Melkoisen ikävä yllätys... Soittelin Fianceehen ja kysyin tekevätkö he mittamuutoksia myös muualta ostettuihin pukuihin. Palvelu Fianceessa oli TODELLA ystävällistä ja ammattitaitoista, niin omepelijan kuin liikkeen omistajankin taholta. Sovitustilat ovat suuret ja lopputulos itse puvun suhteen oikein hyvä. Lämmöllä voin siis suositella heitä.

Noutaessani korjatun puvun noin viikko sitten, ymmärsin, että on hyvin todennäköistä, että Pronoviaksen puvut siirtyvät heille. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kävin Sydänkävyssä. Sieltä ei enää vuokrapukuja saa, mutta löysin EddyK:n puvun poistoista hintaan 490€, ah. Iskin siihen heti silmäni ja varasin sen :) Sain todella hyvää palvelua! Tosi hyvä, kun pukua saa säilyttää liikkeessä ja korjausompelut hoidetaan samassa paikassa.

Jos muuten joku etsii kokopitsistä, kapeaa pukua, niin siellä oli poistoissa myös sellainen, todella kaunis! Alunperin hintaa ollut reippaasti yli tonni ja nyt 450€.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Minäkin voisin nyt tänne mainita liikkeistä, joissa tänään kävin.

Sydänkäpy

Liike tiloiltaan siisti ja asiallisen oloinen. Sain heti palvelua ja myyjä näytti paljon eri pukuja kerrottuani budjetin ja linjan, jota puvussa haen. Paljon plussaa hyvästä asiakaspalvelusta ja asiakkaan huomioimisesta :)

Marinette

Liike tiloiltaan myöskin siisti. Palvelusta suuri miinus, sillä astuttuani sisälle minut kyllä huomattiin, mutta siihen se sitten jäikin. Pukuja ei esitelty, piti itse niitä sieltä penkoa ahtaista vaatetangoista. Ei kyllä ollut oikeen motivoitunutta myyntiasennetta tässä liikkeessä. Jäi siitä vähän huono maku suuhun :girl_mad:

MPP-Lehtinen

Yleisvaikutelma siisti. Minut huomioitiin heti sisälle tullessa ja myyjä oli todella hyvä asiakaspalvelija. Sai olon tuntumaan hyvältä ja osasi kyllä neuvoa, millaiselle vartalolle mikäkin sopii. Sekä myös määrittelemään minun kroppani linjat. Hän myöskin tarjosi pukua, jota en olisi ehkä itse osannut kokeilla, mutta tämän vuoksi kokeilin ja lopulta ostin puvun itselleni. Suuri plussa näin hyvästä asiakaspalvelusta ja asiakkaan huomioimisesta. Oikein ammattitaitoista väkeä! :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Siis mitä ihmettä - Sydänkävyssä ei ole enää vuokrapukuja? Onpas omituista. Vielä pari kk sitten oli mielestäni.

Marinetteen täytyy varata aika etukäteen jos haluaa palvelua. Eilen oli Turussa hääsuunnitteluilta, jossa myös Marinette edusti, joten voi olla että ovat olleet sitä hommaamassa päivällä.

Oma puku löytyi Tampereelta, mutta koen saaneeni hyvää palvelua kaikissa käymissäni liikkeissä: sekä Sydänkävyssä, Marinetessa että Fianceessa. Kahteen jälkimmäiseen menin ajanvarauksen kanssa. Varsinkin Fianceessa myyjä kuunteli todella tarkkaan mitä olin etsimässä ja mihin hintaan ja etsi kivasti vaihtoehtoja myös netistä heille tulevista vaihtoehdoista. Noissa liikkeissähän on suurimmaksi osaksi eri mallistot, joten kannattanee kahlata kaikki kaupungin liikkeet läpi joka tapauksessa.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...