Jump to content
Naimisiin.info

Minkä värinen on hääpukusi siviilivihkimisessä?


Guest Marienne

Pukusi väri  

276 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Guest Marienne

Olen suunnitellut pukevani päälleni punaisen leveän hameen ja kultaisen korsetin, mutta toisaalta en ole vielä täysin hylännyt ajatusta valkoisesta puvusta. Vastasin kuitenkin punainen.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Upea, näyttävä ja ruskea!

Valkoinen ei todellakaan sopinut mulle, henkisesti eikä fyysisesti. Muutamaa valkoista pukua kokeilin, ja mielestäni näky oli naurettava. Ikäänkuin grand old lady olisi yrittänyt uskottavasti esittää jotain sievistelevää pikkutyttö-neitsyt-söpöliiniä. ;D

Täytyy vielä varmuuden vuoksi lisätä, että en todellakaan ole sitä mieltä, että kaikki valkoisiin pukeutuvat morsiot näyttäisivät naurettavilta tai pikkutytöiltä tai jotain sinnepäin. Joillekin se sopii ja eräille ei..

Link to comment
Share on other sites

Kokovalkoinen puku aiheuttaa myös mulle henkisiä hiertymiä. Kävin kyllä sovittamassa muutamaa ja vaikka ne olivat tavallaan ihan hienoja, ne muistuttivat mua värinsä takia enemmänkin kirkollisesta albasta kuin juhlapuvusta. Pukuni alaosa on kuitenkin valkoinen. Yläosa taasen on punainen ja olkaimeton. Olisin ottanut kokopunaisen puvun, mutta Sincerityn malli 3092 vei sydämeni.

Link to comment
Share on other sites

Vaaleansininen. Teetin Thaimaassa itselleni kaksiosaisen thaisilkkisen juhlapuvun, jota tiesin pitäväni ensi kertaa häissäni. Valkoinen ei käy sitten myöhemmin, kun kuitenkin haluan pitää pukuani myös muissa tilaisuuksissa. On tarpeeksi juhlava, että tunnen itseni morsiameksi, ei rusetteja tai ruusuja, mutta silti tyylikäs ja nätti. Jakkupuvussa en viihdy, eikä se muutenkaan olisi ollut tarpeeksi hieno, kun kuitenkin mennään koreasti syömään jne.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 5 weeks later...

Minulla oli kaksiosainen murrettu punainen ja malli oli jostain näiltä sivuilta bongattu.

Minulle puvun väri oli hyvin selvä - pidän punaisesta ja oranssista, enkä voinut kuvitellakaan pukevani päälleni valkoista hääpukua.

Meidät vihittiin hääpaikalla.

Link to comment
Share on other sites

Ei ole harmainta hajuakaan vielä  :-/ , ei nyt ainakaan valkoista, koska sellaista on päällä sitten kun kirkossa siunataan - täytyypä alkaa ihan miettimään...varmaan menee ihan fiilispohjalta eli kun näkee sykähdyttävän koltun niin väristä viis  ;D  :-X

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...