Jump to content
Naimisiin.info

Kenelle kaikille vieheet?


Recommended Posts

  • Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä viehe tulee vain sulhaselle ja bestmanille, koska säästetään muutenkin koristelusta ja sen sellaisesta. Mutta miksipä ei äideille ja kaasoillekin. Heille voisi olla kivat myös jonkinlaiset rannekukkaset. :)

Edited by Airelle
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä oli miehellä, bestmaneilla, kaasoilla ja vanhemmilla. Kaikilla valkoset neilikat :). (Sopi parhaiten kaikkien pukujen väriin ja miehellä nyt muutenkin piti olla valkonen neilikka.) Mullakin oli kimpussa kumminkin neilikoita, niin ihan hyvä kukka kaikille :)

Link to comment
Share on other sites

Me hankimme vieheet...

- sulhaselle (tai siis tuoreelle aviomiehelle)

- kummankin vanhemmille

- sisaruksille ja näiden puolisoille

Kaasoa / best mania ei ollut, kuten ei myöskään morsiuskimppua: vieheiden väritys yritettiin saada sopimaan mun asuun. Miehen vieheessä 2 kukkaa (vai oliko niitä 3) ja muilla 1.

Voin lämpimästi suositella Savon Kukkaa / Mikkeli.

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee vieheet tietysti sulhaselle, bestmanillle, iseille ja rakkaille kummipojillemme, joita siis 2kpl. Kaasoille tulee hiuskukat. Sulhaselle tulee viehe samasta ruususta, jota mun kimppuun tulee, muille tumman punaisesta ruususta.

Link to comment
Share on other sites

Yleensä kai vieheet hankitaan sulhaselle, bestmanille ja isälle ja apelle... Miksei myös äideille ja kaasoille.

Jos meillä mentäisiin alkuperäisen suunnitelman mukaan, vieheet olisi hankittu sulhaselle, bestmanille ja 5-v pojallemme, joka on sormuspoikana. Kaasolle ei olisi tullut viehettä, sillä hän olisi pidellyt heittokimppua siihen asti, kunnes se heitetään. Itse olen uusperheestä, joten en halunnut ruveta hankkimaan "iseille" vieheitä...

Nyt kun sitten menemmekin salassa naimisiin, päädyimme hieman toisenlaiseen ratkaisuun. Vieheet tulevatkin vain sulhaselle ja pojallemme. Heittokmppua ei myöskään hankittu, se hankitaan vasta sitten, kun pidämme isommat kekkerit myöhemmin. Morsiustytöille ajattelin tehdä itse ranne-kukat virkkaamistani ruusuista.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Oon tässä yrittänyt miettiä, että kenelle kaikille vieheet? Oon alunperin näin aatellu että sulhaselle ja bestmaneillel(joita on 2 kpl:tta) ja sit varmaan tarttis kummankin siis sulhasen ja mun isälle. Mutta en oikein tiedä noista kaasoista. Olishan se kiva tietysti että heilläkin olisi kukat/rannekukat, mutta budjettiammme ajatellen niin niistäkin tulee taas Ns. ylimääräistä kulua.

Morisiustytöille(2 kpl:tta) ja sulhaspojille(2 kpl:tta) en ole ajatellu hommata mitään kukkia.

Mitä mieletä olette?

Mitä kokemuksia teillä on? Onko tyhmää jos jättää kaasoilta vieheet/rannakekukat pois?

Ja onko yleensä morsiusparin isille ollu vieheet?

Link to comment
Share on other sites

Edelliseen vastauksena: Ei kai se pakko ole isillä vieheitä olla, tai kaasollakaan. Kyllä sitä saa omissa häissään tehdä juuri niin kuin haluaa :) Mutta aika monissa häissä, missä oon ollut vieraana, niin isillä on tuntunut vieheet olevan. Onhan se kiva, kun erottuu joukosta.

Edited by Tytsyli
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Ainakin sulhaselle ja bestmanille. Sitten lisäksi vielä kaasoille kukat, jotta erottuvat joukosta. En usko, että vanhemmille laitetaan. Meille tulee orkideaa ja muille ruusua. Sävy pyritään pitämää melko samana, joten tällä varmistetaan yhtenäisyys.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Pitääkö vieheen olla samanlainen kaikille ?

Olisiko hölmön näköistä, jos sulhasella olisi yhdenlainen, mitä ei olisi muilla, bestmanilla ja appiukoilla keskenään samanlaiset, kaasoilla keskenään samanlaiset ja anopeilla keskenään samanlaiset ? tietysti yhtenäinen linja säilytettäisiin, mutta jotain variointia (miehille vähän "miehekkäämmät" ja naisille vähän romanttisemmat...) Mitä mieltä olette ?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...