Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka pian häämatkalle?


Guest Bagel

Recommended Posts

  • Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Häät lauantaina 15.8 ja lento etelään lähtee seuraavana lauantaina. :) Alunperin aiottiin lähteä matkalle jouluksi kun alkuvuodesta syksyn tilanne töineen/lomineen oli vielä niin epäselvä, mutta sitten vaihdettiin uhallakin varaus häiden jälkeiselle viikolle. Oltaisiin lähdetty vaikka seuraavana päivänä mutta haluamaamme paikkaan oli lentoja vain lauantaisin.

Link to comment
Share on other sites

Guest jennaliini

Meillä häät 19.06.2010 ja olin ajatellut että suuntaamme vasta syksyllä (kun täällä jo sataa ja on kylmää ja pimeetä)häämatkalle jonnekin pidemmälle..Australia, Thaimaa, Brasilia, Amerikka jne..mutta nyt olen kuitenkin alkanut miettimään mitä jos menisimmekin heti häiden jälkeen, koska silloinhan sitä "honeymoonia" pitäs viettää..tästä tulikin taas uusi ongelma?!?Minne menisimme koska kesällä ei ole lähtöjä niin kauas, enkä halua mihinkään 40asteen helteeseen jossa ei voi tehdä mitään..?!?Haluan kuitenkin johonkin erikoiseen paikkaan..enkä esimerkiksi Espanjaan vaikka sielläkin meillä varmasti olisi ihanaa..

Tuntuu hieman tyhmältä stressata sitä vielä tässä vaiheessa mutta kun olen vain tämmöinen :girl_cray:

Link to comment
Share on other sites

Me lähdetään häämatkalle miltein heti. Häät lauantaina, sunnuntaina siivousta, maanantaina töihin ja tiistaina häämatkale! :girl_smile: Mutta jos menisimme kesällä naimisiin, niin mekin varmasti päätyisimme lähtemään matkalle vasta säiden ollessa kurjimmillaan. Meillä häät ovat tammikuussa, joten siitä on luonnollisin (ja edullinenkin vielä!) lähteä suoraan matkalle.

Link to comment
Share on other sites

Minne menisimme koska kesällä ei ole lähtöjä niin kauas

Mitä ihmettä? Eihän nuo lentokoneet lakkaa lentämästä kesällä, kaukomaihinkaan. :) Kyllä ehdottomasti esimerkiksi juuri Australiaan pääsee kesälläkin, vieläpä edullisempaan hintaan kun siellä on silloin talvi ja off-season. Jos et halua omatoimimatkaa niin menepä matkatoimistoon juttelemaan, kyllä sieltä kesäksikin löytyy kaukomatka ihan varmasti.

Alkuperäiseen kysymykseen vastatakseni: me lähdemme varsinaiselle häämatkalle vasta häitä seuraavana syksynä/talvena, koska saamme häihin ulkomaalaisia vieraita emmekä malta lähteä siinä rytäkässä mihinkään. Jonkin lyhyen Euroopan-matkan saatamme tehdä muutaman viikon jälkeen häistä, kun kaikki vieraat ovat lähteneet.

Link to comment
Share on other sites

Me lähdemme häämatkalle vähän ehkä turhankin pian häiden jälkeen. Hääyö jää lyhyeksi kun lentokentällä pitää olla jo klo 6. Mutta tässä nyt vaan ei ollut vaihtoehtoja (työtilanne, matkakohde ym.) Ja kiva päästä nauttimaan toistemme seurasta heti häiden jälkeen ihan rauhassa. Ja säät Suomessa on tuolloin varmasti kurjimmillaan, siis marraskuussa. Pitää vaan hommata joku hoitamaan kaikki kuntoon hääpaikalla seuraavana päivänä..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Me lähdemme häämatkalle vähän ehkä turhankin pian häiden jälkeen. Hääyö jää lyhyeksi kun lentokentällä pitää olla jo klo 6. Mutta tässä nyt vaan ei ollut vaihtoehtoja (työtilanne, matkakohde ym.)

Meillä sama juttu, tosin sunnuntaina klo 12 on lento. Mutta saadaan sitten nauttia oikein kunnolla toisistamme kun ollaan 3 viikkoa häämatkalla!! :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Me päästään ilmeisesti lähtemään häämatkalle (vasta) viikon kuluttua häistä. Minkäs teet, kun mieluisimpaan kohteeseen lähdöt olivat lauantaina - mennään siis tavalliselle seuramatkalle. Toiseen kohteeseen olisi ollut lähtö seitsemältä sunnuntaiaamuna, mutta aika oli liian aikainen eikä kohdekaan ollut yhtä kiva. Oltaisiin haluttu lähteä jo maanantaina, mutta ihan hyvä näinkin.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Me päästään matkalle todennäköisesti n. 4-5 kk häiden jälkeen. Mitään varmaa ei ole lyöty lukkoon, mutta se on tiedossa, ettei heti elokuussa päästä matkalle lähtemään. Kesätyöpaikasta lupasivat mulle kyllä lyhyen hääloman, jolloin ehtisi vaikkapa viikon reissulle jonnekin Eurooppaan, mutta emme aio silloin lähteä. Syitä on parikin. Ensinnäkin häihimme on tulossa vieraita kirjaimellisesti toiselta puolen maapalloa - ihmisiä, joita en ole nähnyt vuosiin enkä varmasti ihan heti näe uudelleen, joten heidän kanssaan olisi mukava viettää aikaa juhlan jälkeenkin. Toiseksi olemme matkustelleet aika paljon, joten haluaisimme häämatkalle jonnekin vähän eksoottisempaan kohteeseen - ja viikko on vähän turhan lyhyt aika sellaiseen matkaan. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...