Jump to content
Naimisiin.info

Kihlakuva


jewelska

Recommended Posts

Me ei käyty kihlakuvassa missään valokuvausliikkeessa. Silloin kun kahvitettiin sukulaisia, niin tietystihän jossain vaiheessa tuli se, että kaikki halusi niitä kuvia napsia. Samalla siinä äippä otti meistä kuvia. Ihan hyvin omasta mielestä onnistui, kuva komeilee nyt vanhempien piirongin päällä.  :D Eli meillä ei sen kummosempaa kuvaa oo...

Link to comment
Share on other sites

Miehen serkun rippijuhlissa mieheni toinen serkku otti meistä kuvan ja mieheni täti myös, niistä tuli sitten sellaiset epäviralliset kihlakuvat kun oltiin juuri menty kihloihin... Mutta esim meillä sitä kuvaa ei ole, mutta mammoilla kyllä koska he vaativat sen saada.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest flower07

Emme käyneet kihlakuvassa, eikä meistä muutenkaan mitään kuvia tuolloin otettu. Hääpäivänä kyllä menemme kuvaan. Itse en tiedä kihlakuvan ottamisen yleisyydestä. Ainoan kihlakuvan olen saanut serkultani vuosia sitten.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meidän "kihlakuvan" (me ei pidetty mitään kihlajaisia, mutta jaettiin niitä kuvia meitä kihlajaisten puuttumisesta huolimatta muistaneille sukulaisille) otti miehen kaveri omissa häissään, jossa mies otti niiden hääkuvia. Tai siis, ei siitä kuvasta kuvaa otettaessa mitään kihlakuvaa suunniteltu, miehen kaveri vaan tuumasi kesken kuvausten, että anna se kamera mulle, pitäähän teistäkin kuva ottaa. Ja vaimonsa tökkäsi mulle vielä hääkimppunsakin käteen, joten kun niistä kuvista tuli ihan sen näköisiä, että niiden ottamista olisi ihan suunniteltu, niin teetettiin niistä sitten kuvat sukulaisille.

Link to comment
Share on other sites

Kihlakuva?!? Pitaako semmoinenkin olla ::)?

Haakuvat tulee totta kai, mutta etta kihlakuva... hmm, meilla tosin on heti kosinnan jalkeen itse otettuja kuvia, lasketaanko nama? En kylla silloin ajatellut, etta ne ovat kihlakuvia, muuten vaan otimme, kun kerran olimme lomamatkalla. Ja joku suomalainen Jouko otti toisenkin kuvan kun pyydettiin kauniisti ;D.

Link to comment
Share on other sites

Guest vaarna

Me käytiin kihlakuvassa ja kuva on vanhemmilla ja sisaruksilla lipaston päällä perinteisesti. Jos naimisiin meni on tärkeä askel, niin kihlaus on sitä myös ja kuva on siitä mielestäni oiva osoitus. Kohta vaihtukoon hääkuvaksi.

Link to comment
Share on other sites

Öh ja köh... En tienny että kihlakuva ois jokin tärkeä perinne. Ei meistä oo mitään kihlakuvaa. On kyllä kuvia kihlajaisista, mutta kaikki niistä ihan epäonnistuneita. Harmittaa kyllä vähän näin jälkeenpäin, ku ei otettu enempää kuvia kihlajaisista. Ehkä sit ois jopa löytyny joku onnistunut otos. Mitään virallista kihlakuvaa en edes kaipaa, mutta ois kivaa jos ois onnistunut kuva kihlajaisista.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Me otettiin itse omalla digikameralla (äitini kuvasi) kihlakuva. Tulostimme tietokoneella valokuvatulostimella valokuvapaperille mustavalkoisia kuvia (kestää paremmin) ja jaoimme niitä lähisuvulle. Tuli todella hyvännäköisiä kuvia, ei huomaa juurikaan, että itse tulostettu :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Me pyydettiin valokuvauksesta innostunutta ja taitavaa kaveria kuvaamaan. Ulkona meidän maalaismaisemissa otettiin kuvat, kovasti on tullut kehuja. :) Erityisesti "suomifilmikuva" koivun äärellä on herättänyt ihastusta  ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kihlakuva olisi tarkoitus ottaa, minua viehättää siinä se ajatus, että se voi olla paljon epävirallisempi kuva, kuin varsinainen hääkuva. En ajatellutkaan, että kihlakuvaa kenellekään sukulaisille jaettaisiin, kun ei varsinaisia kihlajaisiakaan pidetä sen kummemmin, kuin perheiden kesken.

Mutta siis, kumpikaan meistä ei halua perinteistä "pönötetään tässä hömelö hymy huulilla ja tuijotetaan kameraan/tulevaisuuteen/toisiamme silmiin ja pidetään käsiä tönkön näköisesti, jotta on sormukset esillä"-versiota. Olisiko teillä hyvät Naikkarit villejä ideoita kihlakuvaan?! Tai siis jotain hieman erikoisempaa kuin tuo edellä kuvaamani. Voiko kihlakuvassa näyttää kameralle sormea, ei tietenkään keskaria, vaan nimetöntä!?  ;D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...