Jump to content
Naimisiin.info

"Satuhäät" vai "Meidän häät", kumpi parempi hääohjelma?


Admin

Recommended Posts

Torstai on oikea hääohjelmien päivä. "Satuhäät" tulee kanavalta 2 ja "Meidän häät" Subilta heti sen jälkeen.

Nyt on ensimmäiset jaksot takana ja aiheellista kysyä, kumpi hääohjelmista miellyttää teitä enemmän :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Satuhäät vastasin minäkin. Varsinkin nyt kun ne kamalat horoskooppiosiot oli jätetty pois. Toisaalta itseä vähän ärsytti se, että heti alussa näytettiin kuvaa häistä. Olisi ollut enemmän dramatiikkaa, jos olisi menty silleen päivä kerrallaan eteenpäin.

Meidän häät oli kans ihan jees, mutta siinä oli mun mielestä vähemmän tunnelmaa ja liikaa mainostusta. Ilmeisesti siinä oli haettu pikkutarkkaa valmistautumista häihin, mutta tunnelma jäi aika kylmäksi.

Molempia aion kyllä katsoa tulevaisuudessakin.

Link to comment
Share on other sites

Satuhäät vastasin minäkin. Varsinkin nyt kun ne kamalat horoskooppiosiot oli jätetty pois.

Juuri näin vastaisin minäkin. Hidas Dressmann-kävely horoskooppien kera oli kauheinta edellisissä jaksoissa. Tosin viime kausina loppua kohden myös ohjelman samat musiikit alkoivat tympiä, toivottavasti nyt olisi enemmän variaatioita.

Edited by Villa
Link to comment
Share on other sites

Arvoin gallupiin Meidän häät. Kummassakaan ohjelmassa ei mennä niin käytännön tasolle kuin toivoisin. Satuhäissä jankattiin lisäksi kaikkea muuta ihan liikaa (miksi meidän täytyy tietää, että Eeva ja Jampe + kuus muutakin kaveria löysi toisensa, eivätkä tosin enää ole yhdessä. Ja tarviiko meidän tietää miten vaikea teini-ikä Katjalla ja Keijolla oli). Ehkä jotakuta kiinnostaa koko stoori, mutta mä olisin siis kaivannut enemmän juttua itse hääjärjestelyistä.

Link to comment
Share on other sites

Mäkin odotin molemmilta ohjelmilta enemmän valmisteluihin liittyvää asiaa. Olis ollut kiva nähdä esim se kun morsiamet valitsevat kukkia, miettivät erilaisia kampauksia&meikkejä, sovittavat pukuja jne.

Mutta kyllä näistä ensimmäisistäkin osista jäi jotain käteen, jos ei muuta niin ainakin se että nyt tiedän pari juttua mitä en omiin häihini halua :girl_blum:

Link to comment
Share on other sites

Satuhäät on kotivideomainen ja ärsyttävää oli se, että ohjelma ei edennyt kronologisessa järjestyksessä. Silti tässä ohjelmassa on tiettyä aitoutta ja rehellisyyttä, mikä on positiivista.

Meidän Häät oli hajanainen - sieltä täältä oli valittu mielenkinnottomia teemoja, joita selostettiin ihan liikaa (just se juomien valinta ja useat tulennielemistreenit esim.). Tuntui, että itse hääparia ei saatu rentoutumaan kameroiden edessä...

Kumpaankin ohjelmaan olisin kaivannut "häävalintojen" taustoja - miksi juuri tämä teema/kirkko/juhlapaikka/puku/kimppu/koristelut, mikäli niihin liittyi jokin tarina tai syvempi merkitys. Yleensäkin enemmän sitä järjestelyä ja valintojen syitä, eikä niinkään lukuisia ottoja siitä, kun vanhemmat analysoivat parin luonnetta/yhteensopivuutta jne... Tottakai tällainen osio on myös kiva, mutta tarviiko sitä vanhempien/ystävien haastattelua morsiusparin hehkutusta olla niin paljon...

Taannoinen jenkkisarja Bridezillas tarjosi enemmän materiaalia just häihin liittyvistä valintatilanteista.

Link to comment
Share on other sites

Guest rajatapaus

Nyt alkoi jänniittä kun näki Meidän häiden ensimmäisen jakson. Oli tosiaan hieman katkonainen ja tylsähkö. Ja se juomaesittely oli liian pitkä ja liian monta kertaa näytettiin sitä tuliesitysharjoitusta.

Mutta pakko sanoa tähän samaan syssyyn, että itse ohjelmaan osallituneena, emme ole nähneet jaksoa etukäteen ja itseänikin hieman jänniittää, etä millaisen kuvan ohjelma antaa meidän häistä. Meillä kun oli erittäin mukavaa ja ohjelman tekeminenkin oli huippuhauskaa. Toivotaan että välittyisi myös katsojille se tunnelma mikä meidän häissä oli. Mutta tosiaan ainakin ensimmäisen jakson perusteella niin äänestän satuhäitä. :) Tottakai minä kaikki jaksot katson molemmista! ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_Laura_*

Katselin molemmat; kummassakin omat hyvät ja huonot puolensa. Satuhäät oli todellakin hieman kotivideotyyppinen ja Meidän häissä keskityttiin omasta mielestäni epäolennaisiin asioihin liikaa. Mutta molemmat aion katsoa jatkossa, toivon saavani edes joitakin vinkkejä omien tulevien häiden suunnitteluun! Kuulin työkaverilta, että samana päivänä tulee myös FST:ltä joku hääohjelma - iltapäivällä joskus... Tietääkö kukaan tästä? Ajattelin että sen vois jatkossa ottaa nauhalle ja katsoa sen 20-21, sitten satuhäät 21-22 ja Meidän häät 22-23!! :girl_blum:

Link to comment
Share on other sites

Mäkin vastasin Satuhäät.

Se tuntui enemmän kotoiselta, kun taas Meidän Häät-ohjelmassa on väkisin yritetty etsiä jotain erikoista.

Aion silti katsoa molemmat jatkossakin tietty :)

Ja FST5:n ohjelma näyttäisi olevan Tanskalainen sarja, Unelmahäät 17:30. Pitääkin muistaa ens viikolla.

Edited by Mariann
Link to comment
Share on other sites

Ehdottomasti satuhäät, varsinkin nyt kun Ruotsalainen ei enää ole siinä. Aika vähän siinä nelosen ohjelmassa oli oikeastaan itse häiden järjestyistä, suunnitteluista ja hääjuhlasta. Keskityttiin tosiaan lähinnä tämän morsiamen tulennielentäharjoituksiin ja Laitilan erilaisiin juomiin. Pettymys, koska ennakkomainosten perusteella odotin parempaa.

Link to comment
Share on other sites

Molemmissa hyvät ja huonot puolensa. Ehkä tämänkertainen Satuhäät-jakso ei oikein säväyttänyt, jonkun aikaisemman tuotantokauden jakson muistan olleen jopa todella hyvä. Meidän häät oli vähän "muovisempi", modernimpi. Ja totta on että vähän suppeasti kuvattiin häävalmisteluja, on sitä muutakin kuin juomat ja kakku. Oli jopa vähän hauska kuinka tarkkaan pohtivat muusikkofiguureiden hiustyylejä :girl_blum:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...