Jump to content
Naimisiin.info

Millaiset häät 30+?


Lucille

Recommended Posts

Ollaan molemmat menossa ensimmäistä (ja ainoaa :-X ) kertaa naimisiin, joten eipä ole tullut mieleenkään, että pitäisi järjestää sellaiset tai tällaiset häät vain siksi, että olen "liian vanha morsiameksi" :blink:

Toisaalta komppaan monia edellisiä kirjoittajia siinä mielessä, että päältä kolmikymppisenä tulee järjestettyä enempi omannäköisensä juhlat, suuremmin välittämättä muiden mielipiteistä tai ns. vakiintuneista käytännöistä :)

Link to comment
Share on other sites

Mie kyllä väittäisin, ettei tässä ole mitään sääntöä, että 30+ häät olisi jonkin tietynlaiset tai että eroaisivat kovin paljoa keskimääräisistä muiden häistä. Oma tyyli kun voi tarkoittaa sitten vaikka sitä prinsessaunelmaa ja meitä on niin moneksi. Joistakin yli 40vee morsiamista prinsessajutut vaan kuuluu häihin ja sitten on hyvä näin heillä. :)

En ole tuota haamurajaa ikäni puolesta ylittänyt, mutta aika vahvasti painottuu meillä ruoka, hillitty mutta toivottavasti tyylikäs koristelu ja hyvä tunnelma. Ei tule toivottavasti pahemmin leikkejä eikä höpsötyksiä. Tuskin tällä on mitään tekemistä ikäni kanssa, mutta ehkä elämänasenteen ja -kokemuksen kanssa jotain.

Link to comment
Share on other sites

Meillä molemmat yli 30vee ja en ole niinkään ikää ajatellut, mutta kyllä tässä iässä jo tekee oman näköisiä ratkaisuja. Toisaalta tuntuu jotenkin, että olen liian "vanha" perinteisiin hääleikkeihin...ne ei oikein innosta. Kumminkin häät on häät ja olipa minkä ikäinen morsian tahansa, niin kyllä sitä haluaa olla "prinsessa" yhden päivän elämästään :)

Minusta tuntuu, että ikä on vain tuonut viisautta: Ei tuhlaa omaisuuksia yhteen päivään vaan on valmist tekemään asioita itsekin eikä ostamaan kaikkea valmiina. Vielä 10 vuotta sitten olisin ollut valmis ottamaan lainaa häiden takia, mutta nykyään en. Kai sitä osaa katsoa jo elämää pidemmälle eteenpäin ja suunnitella asioita tarkemmin ;)

Meillä siis kirkossa vihkiminen ja puutarhajuhlat...

Muokattu: , käyttäjä: vaapukka
Link to comment
Share on other sites

30+ olisi muka jo vanha morsiameksi? Ei ole koskaan tullut edes mieleen!! Päälle kolmekymppisinähän kaikki menevät naimisiin; enpä ole ollut kuin kerran alle 30-vuotiaiden häissä (ja hekin olivat 28-vuotiaita..). Joten tää on mulle kyllä yllätys, että joku ajattelee näin. Mutta kaikki tavallaan! Mä en osaisi jonkun 22-vuotiaan häitä helpolla edes todesta ottaa (älkää hermostuko, kypsiä poikkeuksia varmasti on tässäkin ikäluokassa!) :)

Mulla ei ole koskaan ollut mitään mielikuvaa siitä miten tietyssä iässä 'pitää' olla ja käyttäytyä. Ja että tiettyyn ikään mennessä täytyy olla tietyt jutut tehtynä. Ja se on kuulkaa hyvä homma, huomaan nyt, ettei stressaa niin kovin siitä mikä kuuluu mihinkin ikään. Tietty mitä vanhempi on, sitä omannäköisemmät on häätkin, mutta tämähän nyt pätee kaikkeen elämässä. Kaiken tekee enemmän sillä omalla tavallaan mitä enemmän on kypsyyttä.

Mä laitan valkoisen hääasun, hunnun ja haluan romanttisen lämminhenkiset juhlat. Koskaan ei tullut mieleenkään että ne olisivat mulle ikäni puolesta jotenkin epäsopivat!

Link to comment
Share on other sites

Meillä tulee häiden aikaan ikää olemaan 33 ja 38. Molemmille avioliitto on toinen, mutta emme sen vuoksi karsi pois mitään sellaista, joka muuten tuntuu omalta. Tai no, voi olla että hunnun olisin ottanut jos olisin ekaa kertaa alttarille astelemassa. Ja kenties isä olisi saattanut, nyt kävelemme kaksin koko kirkon käytävän.

Eli meidän tapauksessa uskoisin, että juuri ikä on tehnyt sen, että olemme karsineet perinteistä kaiken sellaisen, jota emme koe tarpeelliseksi oman tai muiden juhlatunnelman kannalta. Ehkä se on myös sitä, kuten joku sanoi, että on löytänyt enemmän omaa tyyliään. Nykyään ei kyllä ole ollenkaan "vanha" naimisiinmenijä jos on vähän päälle 30. Melkein tuntuu olevan tavallisempaa. Mutta ymmärrän alkuperäistä siinä, että oma maku on vaan ehkä muuttunut, eikä koe omikseen enää niitä prinsessaunelmia, joista joskus ehkä haaveili. Ehkä kallistuu enemmän sinne kuningattaren puolelle ;) Itsekin vierastaisin ajatusta pukeutua laajahelmaiseen prinsessamekkoon (vaikka hyvältä näyttikin kun kokeilin). Valitsin siis pukuni morsiuspukuvalikoimasta, mutta kapealinjaisen enkä aivan valkoista. Laahuksen kun irrottaa, voin käyttää sitä myöhemminkin isoissa juhlissa, jos sellaisia vastaan tulee. (En sentään kenenkään häissä kuitenkaan :P)

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

No nyt löytyi oma "yhteisö", kun en katsonut vielä kuuluvani keski-ikäisiin naikkareihin....

Eli mulla ikää 30 + v kun avioidumme ja sulhanen ehtii täyttää juuri ennen häitä 31v.

Perinteiset kirkkohäät tulossa ja aion pukeutua valkoiseen morsiuspukuun (ei kokonaan tehostevärinä jotain muuta, mutta ei siitä vielä sen enempää jos sulho käy salaa näitä sivuja kurkkimassa :give_heart: ) ja päähäni tulee kyllä huntu ja tiara, katsokoot vieraat kuin kieroon tahansa, se on mielestäni heidän ongelma ei minun. Olemme kuitenkin molemmat menossa ensimmäistä kertaa elämässämme naimisiin oli sitten biologinen ikä mikä tahansa, joten samat oikeudet meille, kun alta 25v morsiammille.

Link to comment
Share on other sites

Mä olen 34v kun hääjuhlat koittavat ja sulhanen täyttää saman verran pari kuukautta juhlien jälkeen. Virallinen vihkiminen tapahtuu maistraatissa, mutta halusimme myös "perinteisen" kirkon ja päälle hyvät pileet. En halunnut valkoista kolttua, koska en tunne itseäni enää niin neitseelliseksi :) eikä prinsessaunelmat ole vaan mun juttu. Puvussa on kyllä hivenen valkoista, mutta huntu ja tiara jää tosi rinsessoille :) Me ollaan suunniteltu itse juhliamme, että ne ovat sitten meidän näköiset eikä tule mitään yllätyksiä. Panostamme hyvään ruokaan, juomaan, musiikkiin ja rentoon tunnelmaan. Ketään ei ryöstetä ja paikat ei notku koristeita. Olen maultani aika minimalistinen. Aion silti nauttia omasta prinsessapäivästä ja komeasta sulhasestani suvun ja ystävien kesken.

Link to comment
Share on other sites

Mulla ikää on 31 ja mies sitten muutaman vuoden nuorempi.

Meille tulee aika "pelkistetyt" aikuisten häät, jos ihan siihen perinteiseen prinsessaunelmaan vertaa.

Ainoa mikä ehkä on sitä prinsessaunelmaa on että omalla hevosella mennään yhdessä ratsastaen juhlapaikalle.

Eli ei leikkejä, eikä ylipitkiä puheita.

Panostetaan hyvään perus ruokaan, bändiin (vanhalla hyvällä rokkilla mennään) , tanssimiseen ja mukavaan yhdessäoloon. Vieraita ei tule kuin lähisuku ja parhaat kaverit eli yhteensä n.35 henkeä.

Juhlapaikka kyllä koristellaan, mutta aika simppelisti, ei mitään kimallehörsöjä ja sydänilmapalloja :) Mulla on kyllä valkonen puku, mutta selkee A-linjanen ilman hörsyjä. Vielä en ole täysin päättynyt tuleeko huntu vai tiara, molemmat on ehkä hieman liikaa.

Muokattu: , käyttäjä: Mimmu*
Link to comment
Share on other sites

Meillä ikää häiden aikaan 34 ja 33 v. Mutta kyllä meiltä vaan löytyy kaikki "nuorten parien metkut". Eli minulla on valkoinen puku, jossa laahus, miehellä saketti. On hääautoa, ruusun terälehtien heittelyä yms. :-X

Mutta tämä on meille molemmille ensimmäinen avioliitto ja kruunaa meidän yli 10 v. seurustelun. Joten olen sitä mieltä että meillä on hyvä syy juhlia suht perinteisesti. Jos se jotakuta häiritsee, niin jättäköön tulematta häihin :girl_haha:-.

Link to comment
Share on other sites

minulla ikää häiden koittaessa 32v, puolisoni on tuolloin 36v (kauhistus kun kuulostaa vanhalta...! :girl_haha:). meillä häihin tulossa vain ne kaikkein läheisimmät ja sellaiset, jotka oikeasti haluamme paikalle; läheisimmät sukulaiset ja loput ystäviä, yhteensä n. 50 henkeä. kaasot ja bestmanit on, he saavat luvan huolehtia ohjelmasta jos katsovat sen aiheelliseksi. ohjeena olemme antaneet, että ketään tai mitään ei ryöstetä (mielestäni melko mautonta eikä yleensä hauskaa) ja että sellaisia ohjelmanumeroita ei tarvitse olla mihin tarvitsisi vieraiden osallistua (yleensä kukaan ei ole ensimmäisenä innoissaan osallistumassa kun ei tiedä mitä on tulossa). panostamme ruokaan ja rentoon juhlimiseen.

minun pukuni ei ole valkoinen, koska en valkoista halunnut, myöskään hääkimppua minulle ei tule (korkeintaan joku yksittäinen kukka). hääkoristeita tässä väsäillään kovaa kyytiä, mutta sydämet ja vaaleanpunainen pysyvät poissa meidän häistä.

toisaalta olen sitä mieltä, että vaikka emme ihan perinteinen hääpari olekaan (olemme molemmat naisia), niin melko tavalliset ja perinteiset häät meille on silti tulossa.

Link to comment
Share on other sites

Mielenkiintoinen aihe...keskustelimme asiasta juuri ystäväni kanssa joka uteli harmittaako ettemme ole menneet mieheni kanssa jo kymmenen vuotta sitten naimisiin, jotta olisin voinut viettää villit kermakakku häät parikymppisenä. Olemme siis olleet yhdessä kymmenen vuotta ja naimisiin mennään nyt, päälle kolmekymppisinä. Tuskin kermakakkua päälläni olisi näkynyt silloinkaan, se kun ei ole koskaan ollut kohdallani in.

Tulossa on ehkä vähän aikuismaisemmat kekkerit siltä osin että väkisinkin vieraatkin ovat iäkkäämpiä nyt kun ystävätkin ovat vanhenneet meidän mukana, mutta juhlat ovat edelleen meidän näköiset kylläkin eikä millään muotoa jäykät enkä osannut ystävälleni muuta vastata kuin, että ei kaduta. Aikaisemmin asia ei tuntunut ajankohtaiselta ja nyt meillä on vara pitää sellaiset juhlat kuin haluamme, opiskelijoina olisimme joutuneet todennäköisesti pihistämään monesta asiasta.

Häät ne ovat nämäkin, tosin meidän tyylisesti perinteisistä ehkä karsitummat ilman leikkejä, ryöstöjä ym... enkä todellakaan tunne oloani millään muotoa ylikypsäksi kurpaksi mennessäni vihille "vasta" tässä vaiheessa suhdetta vaan yhtä intopiukeena juhlia odotan ja järjestän kuin muutkin yhtään sen vähempää myöskään sitä aviollista elämää odottamatta, vaikka se tässä vaiheessa enää tuskin kovasti ylläreitä tuo...yhteinen sukunimi saa kyllä hymyn huulille :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Meillä ikää häiden aikaan 34 ja 33 v. Mutta kyllä meiltä vaan löytyy kaikki "nuorten parien metkut". Eli minulla on valkoinen puku, jossa laahus, miehellä saketti. On hääautoa, ruusun terälehtien heittelyä yms. :-X

Mutta tämä on meille molemmille ensimmäinen avioliitto ja kruunaa meidän yli 10 v. seurustelun. Joten olen sitä mieltä että meillä on hyvä syy juhlia suht perinteisesti. Jos se jotakuta häiritsee, niin jättäköön tulematta häihin :girl_haha:-.

Komppaan täysin Laguna! Me ollaan molemmat kans +30 v ja meille tulee ihan just sellaiset perinteiset prinsessahäät kun itse halutaan, leikkeineen ja kaikkine lisukkeineen. Täytyy myöntää, että ennen kun tätä ketjua eksyin lukemaan, en ollut edes ajatellut että tämän ikäisenä ei "voisi" järjestää ihan just sellaisia häitä kun itse haluaa vaan koska on yli 3-kymppinen..Ja missä se maaginen ikäraja sitten edes kulkee? Toki ikä tuo tiettyjä muutoksia jokaisen olemukseen ja tyyliin, mutta prinsessahan voi olla myös silleen aikuisemmin, ilman suuria rimpsuja ja röyhelöitä ;)

Tarkoitus ei siis ole yhtään arvostella pareja jotka päätyvät sellaisiin pelkistetympiin ja "aikuisempiin" juhliin, kukin tekee niin kuin itse haluaa ja niin kuin on just itselle oikein :) Minä vaan näen asian niin, että kun olen vihdoin tämän ikäisenä tavannut sen unelmieni miehen niin nyt tahdon vihdoin myös ne unelmieni häät :)

Onnea ja mukavaa suunnittelua kaikille morsiammille/sulhasille ikään katsomatta!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Minä puolestani ole 38 ja mieheni muutaman vuoden vanhempi, ja kirkkohäät tulossa valkoisen hääpuvun kera. Hunnut sun muut tiarat jätän pois mutta sen päiväni "rinsessana" haluan :) Isääni en halua itseäni saattamaan koska tähänkin elämääni saakka olen itse polkuni kävellyt. Häät ovat kohtalaisen suuret.

Link to comment
Share on other sites

Mä olen häiden aikaan 33v. ja sulhanen 29. Meillä ei oikeastaan vaikuta muuhun kuin minun pukuvalintaani, eli mitään prinsessaunelmaa huntuineen ja muine härpäkkeineen ei ole tulossa, vaan kapealinjainen kaunis puku. Tosin, en olisi nuorempanakaan lähtenyt mihinkään ball gown-juttuihin mukaan :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli häiden aikaan ikää 34 ja 39 vuotta ja avioliitto molemmille toinen.

Pitkään pähkäiltiin millaiset häät vietämme ja päädyttiin sitten hyvin pienimuotoiseen tilaisuuteen eli salaa mentiin naimisiin, vihkiminen tapahtui kappelissa ja todistajina oli ystäväpariskuntamme, jotka ainoina asiasta tiesivät. Vihkimisen jälkeen käytiin syömässä ravintolassa, josta oltiin etukäteen varattu kabinetti ja ruoat. Seuraavana päivänä oli suunnitelmissa lähteä häämatkalle.

Olimme kaikki pukeutuneet juhlavasti todistajia myöten. Itselläni oli iltapuku ja olin käynyt meikattavana ja kampaajalla. Hääkuvassa käytiin myös.

Link to comment
Share on other sites

Meillä morsian on häiden aikaan 35 ja sulho 2v vanhempi. Avioliitto on molemmille ensimmäinen.

Hääpukuna minulle ei tule valkeaa pukua eikä huntua, tiara tulee. Kampaus ja meikkaus tulee ammattilaisen käsistä ja joku kukkapuska löytyy käsistä kirkkoon kävellessä. Olen pyytänyt isäni saattamaan minut alttarille, vaikka olemme mieheni kanssa asuneet yhdessä jo jonkin aikaa. Tilaisuus on kahvihäätilaisuus sukulaisille ja lapset (omat ja vieraat) ovat tilaisuuteen tervetulleita.

Häät toteutetaan meidän tyylillämme, ei niinkään iän vuoksi. Meillä on häiden aikaan 2 lasta, joten valkea puku ja huntu ei minulle itselleni tuntuneet luontevilta asioilta. Inhoamme hääleikkejä, joten siksi oli luontevan tuntuista valita lyhyeksi jäävä kahvitilaisuus. Vieraiden rajaaminen sukulaisiin puolestaan on aivan täysin budjettikysymys. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_tillukka_*

Me ollaan mietitty kahvitilaisuutta, sillä eihän jokaisissa häissä tarvitse syödä, eihän..??

Vieraita tulee n. 40 ja olenkin sit pähkäilly tuota kahvitusta et oisko se meillä kotona vai jossain muualla.

Kotona ois ehkä helpointa järjestää nii ei tartteis koirallekaan alkaa etsiä hoitopaikkaa eikä tulis sit vuokrakustannuksiakaan tästä.

Mut mitä muuta vois laittaa tarjolle kuin kakun?

Vois tietty olla jotain coctailpiirakoita ja pasteijoita..

Niin tosiaan, vieraat eivät ole pitkänmatkalaisia.

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan mietitty kahvitilaisuutta, sillä eihän jokaisissa häissä tarvitse syödä, eihän..??

Vieraita tulee n. 40 ja olenkin sit pähkäilly tuota kahvitusta et oisko se meillä kotona vai jossain muualla.

Kotona ois ehkä helpointa järjestää nii ei tartteis koirallekaan alkaa etsiä hoitopaikkaa eikä tulis sit vuokrakustannuksiakaan tästä.

Mut mitä muuta vois laittaa tarjolle kuin kakun?

Vois tietty olla jotain coctailpiirakoita ja pasteijoita..

Niin tosiaan, vieraat eivät ole pitkänmatkalaisia.

No, makeana tarjottavana täytekakun lisäksi voisi olla pikkuleipiä ja esim. pullarinkeli tai kuivakakku. Lisäksi tosiaan jotain suolaista: voileipäkakku tai pasteijat tai suolainen piiras tai vaikka ne coctailpiirakat.

Link to comment
Share on other sites

Mä tulen häittemme aikaan olemaan 33v ja sulhaseni 42v. Häät tulevat olemaan pienet, vihkiminen maistraatissa ja ravintolaruokailu vain lähimpien ihmisten kanssa. Avioliitto on meille molemmille ensimmäinen ja haluamme naimisiin, emme niinkään tätä "häähumua".Syynä tähän ei liene niinkään ikämme vaan luonteemme, molemmat vierastamme suurta juhlahumua ja huomion keskipisteenä olemista.

Hääpuku, meikki ja kampaus minulle tulee kuin "oikealle morsiammelle" ikään, niistä en halua tinkiä :flirt:

Ikä ei minun mielestäni ole mikään este, jos haluaa suuret ja ihanat prinsessahäät. Lähinnä se on kai se ihmisten luonne, joka määrää millaiset häät itselleen halajaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Tunnistan fiiliksen, koska pelottaa, että kaikki on vain suurta aikuisten leikkiä. Olen häissäni 32 ja mies 39.

Olemme tekemässä niistä mutkatonta aikuisten juhlaa, jossa ei hehkutella nuorta rakkautta. Mutta hankalaa on esim. musiikin löytäminen, jossa ei sitä koko ajan tuotaisi esille. Isän kanssa olen keskustellut, että miksi haluan talutettavaksi alttarille. Koska nämä ovat ensimmäiset hääni ja olen aina itseni käsipuoleen itseni kuvitellut. Siis kaikkea tällaista joutuu pohtimaan, kun en löytänyt tätä oikeaa 10 vuotta sitten.

Mutta kukaan ei ole minulle onneksi ihmetellyt, mitä olemme tekemässä. Häitä tosin aikaistaa juuri tämä "vanhuus". Emme voi odotella loputtomasti, koska haluamme lapsia ja vasta häiden jälkeen. Mies tosiaan tulee olemaan iäkäs isä, mutta eipä itselläkään liikaa aikaa ole.

Huh, kaikkea tällaista miettii. Onneksi huomaan, että joku muukin. :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

Mua vähän pänni, kun kerroin tulevalle kälylleni, että olin ollut pukusuunnittelussa ompelijan kanssa. Hän kysyi minkälainen puvustani tulee ja kerroin, että sellainen Hollywood-glamourmainen iltapuku, ei mitään kermakakku-unelmaa, koska en pidä sellaisista. Siihen tuleva kälyni sanoi, että mie oonkin liian vanha sellaiseen prinsessapukuun, huntuun ja tiaraan. Tuleva käly sanoi, etten mie näytä vanhalta, mutta näin vanhalle eivät prinsessaleikit sovi. Aha, just joo. Täytän 30 juuri muutamaa kuukautta ennen häitä, enkä mielestäni todellakaan ole vanha.

Aiomme pitää omanlaisemme häät, ja jos siihen olisi kuulunut prinsessapuku, niin on kyllä hemputti kumma, ettei mua pidettäisi siihen sopivana, kun "sellaiset puvut sopii sitten nuoremmille morsiamille, kun onhan se vähän hassua, että vanhempi ihminen on kermakakussa hunnun ja tiaran kans".

Meillä on muutenkin aika paljon mielipide-eroja tulevan kälyn ja tulevien appivanhempien kans, mutta emme todellakaan aio noudattaa heidän mielipiteitään tai halujaan meidän häidemme suhteen. Ärysttää silti sellainen ajattelu, ettei näin vanhojen (pah, me mitään vanhoja olla, virkeitä nuoria ihmisiä parhaassa iässä) sovi juhlia tietyllä tavalla.

Meidät vihitään juhlapaikalla tuomarin toimesta, haluan isäni saattavan mut "tuomiolle", haluamme hyvää ruokaa ja juomaa, soitamme meille merkitsevää musiikkia (mp3-soitin raikaa metallia ja romanttisia sulobiisejä), aion pukeutua iltapukuun ja mies hankkii todennäköisesti hienomman tumman puvun, emme halua lapsia häiritsemään ja juoksemaan ympäriinsä, koska juhlat ovat kosteat aikuisten bileet, vältämme hörhellyksiä ja tylliä koristelussa ja keskitymme yksinkertaiseen tyylikkyyteen koristelussa ja järjestelyissä. Toivon mukaan siis omanlaisemme, nykyaikaiset, tyylikkäät aikuisten juhlat, jotka juhlistavat meidän avioliittoa ja avioparina alkavaa yhteistä taivalta.

Link to comment
Share on other sites

nellen, kerro kälyllesi että sillä on oikeus mielipiteeseensä mutta sen mielipide on väärä :grin:

Mulla on valkoinen, laahuksellinen morsiuspuku, tosin ei nyt mikään hervoton prinsessahärpäke, mutta kuitenkin. Pukuun ei sovi huntu eikä tiara, mutta jos sellaiset olisin halunnut niin varmasti olisin hankkinut. Ikää siis ensi vuonna 32v.

En tiedä miten häistämme tulisi erilaiset, jos olisimme nuorempia. Itse en alle kolmekymppisenä edes ajatellut haluavani naimisiin. Nyt taas haluan todellakin nykyisen mieheni kanssa avioon, hääjuhlilla ei edelleenkään ole niin väliä. Meillä enemmänkin mies on juhlien perään. Mutta kun kerran juhlat järjestetään, niin tehdään se kunnolla!

Link to comment
Share on other sites

Minä 30v ja sulho 34v häiden aikana. Ei ikä ole meillä häiden suunnitteluun ja toiveisiin mitenkään vaikuttanut. Todennäköisesti olisin samanlaiset kekkerit järjestänyt, vaikka olisin alle 30v. Meillä siis avioon astellaan Mauritiuksella ja sitten noin kuukauden kuluttua on kahvitus sukulaisille. Ei leikkejä eikä tanssia, vain muutaman puhe.

Link to comment
Share on other sites

Me menemme vihille salaa kaukana täältä. Tähän ei kitenkaan vaikuttanut meidän ikämme, vaan se, että minä olen avioitumassa toista kertaa ja me haluamme nauttia päivästämme vain kahdestaan. Jos manisin ensimmäistä kertaa naimisiin, niin ihan varmasti haluaisin vielä näin 35-vuotiaanakin kunnon häät valkoisine pukuineen. Tuleehan minulle nytkin valkoinen puku :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...