Jump to content
Naimisiin.info

Sulhasten suusta


PatHe

Recommended Posts

Nää on ihan loistavia nää sulhojen sutkautukset! :D Mutta enpä itsekään oo selvinny ihan ilman..

Kosimisen kanssa oli vähän ongelmia. Siitä oltiin jo vähän puhuttukin ennakkoon ja omalla tavallaan sovittukin, mutta olin ilmoittanut miehellä jo ennakkoon, että haluan, että minua kositaan virallisesti. No siinä sitten odottelin kosintaa ja hermot alkoi mennä, kun ei pyyntöä kuulunut. Sulho oli joskus puhunu, et mennään sormuksia kattelemaan, mutta mä en halunnut mennä (miksi mennä kun ei kosintaakaan ollu vielä tullu?). No lopulta aikani odoteltua kosintaa hermot paloi ja tinkasin, aikooko mies ylipäätään tehdä mitään asian hyväksi. No herra sanoi, että eihä sitä olla vielä sormuksiakaan ostettu, ei ole vielä voinut kosia. Niin, se tosiaan luuli et ensin käydään ostamassa sormukset ja sitten vasta kositaan. :huh: Asia sit selvis ja kosintakin tuli, mut en käsitä mistä se oli tollasen järjestyksen saanu päähänsä, ei tosiaan oo siis mikään pellossa kasvanu ja fiksut sivityneet vanhemmat..

Me asutaan eri paikkakunnilla ja käytännön syiden takia häät pidetään vasta kesällä 2009, tänä kesänä ei ois ehtiny ja halutaan ehdottomasti kesähäät. Kuitenkin mietittiin nyt kevään aikaka, et entä jos kuitenkin, pitäisn pienet ja nopealla aikataululla häät vielä tänä kesänä. Mies oli erityisesti tämän kannalla ja ois suostunu, kunnes luettelin asiat mitkä pitäis hoitaa, jotta ne häät sais järkättyä (siis pienellekin vierasmäärälle). esteidentutkinta, kirkon ja hääpaikan varaus, kummankin puvut, sormus, muut jutut morsiammelle kuten korut ja alusvaatteet, polttarit molemmille, hääohjelman suunnittelu, kutsukortit ja valokuvaus ym ym. Kaiken lisäksi mä en asu tällä hetkellä edes Suomessa, joten kaikki nuo mun ois pitäny hoitaa mä netin ja puhelimen kautta mitä pystyisin ja mies paikanpäällä. Riippuen ajankohdasta olisin palannut Suomeen 1-2 kk ennen häitä. Aika nopeaa mies tuon listan jälkeen ilmoitti suosiolla odottavansa kesään 2009. :D Fiksu mies, tietää et pääsee helpommalla ku mä saan innoissani järkätä suurimman osan juhlista rauhassa vuoden aikana!

Link to comment
Share on other sites

Oli pakko tulla lisäämään uusi sulhasen suusta -juttu.

Olen ajatellut jättää pukujen sovittelun vuodenvaihteen paikkeille, sillä siskoni tekee pukuni ja aion sovitella pukuja lähinnä siksi, että tiedetään siskon kanssa mihin suuntaan pukua suunnitellaan. Totesin eilen sulhaselleni, että tekis jo hirveesti mieli mennä sovittelemaan hääpukuja. Keskustelu sen jälkeen meni suunnilleen näin:

Hän kysyi: Missäs niitä sovitellaan?

Minä: Hm, no jossain liikkeessä.

Hän: Niin, mutta missä liikkeessä?

Minä: No morsiuspukuliikkeessä.

Hän: Ai niitä on jo semmosiakin.

Repesin ihan täysin. Mistä lie ressukka luullut hääpukujen löytyvän... :rolleyes: Seuraava kommentti olikin sit: "Nyt voit lisätä tonkin sinne sulhasten suusta palstalle." Ja minähän teet työtä käskettyä. Hih! :grin: On ne vaan niin hassuja! :D:D:D

Link to comment
Share on other sites

Meillä huomenlahja vääntyi sulhon suussa huomislahjaksi. Olin kuitenkin positiivisesti yllättynyt, että mieheni edes tietää huomenlahja-jutusta ylipäätään, olkoon vaikka sitten huomislahja meidän tapauksessa, ajatushan se tärkein on ja kuitenkin ymmärsin mitä tarkoitti.

Link to comment
Share on other sites

Tässä eräänä iltana lueskeltuani erästä juttua huomenlahjoista, jossa mies oli ostanut tuoreelle vaimolleen huomenlahjaksi imurin. Naureskelin jutulle ääneen ja tokaisin sulkilleni, että minä en sitten mitään kodinkonetta huomenlahjaksi haluaisi.

Ihana mieheni osti viime jouluna minulle lahjaksi himoitsemansa monitoimiprintterin. Toivottavasti huomenlahja ei jatka samaa linjaa!

PS: Eikä siinä vielä kaikki sillä isältäni sain joululahjaksi pölykapselit autooni -oikein joka naisen toivelahjoja kumpikin! :angry:

Link to comment
Share on other sites

Hauskoja juttuja täällä :)

Kuvittelin ettei mulla olisi mitään lisättävää tänne, mutta eilen sulhaseni tunnusti laittaneensa pari sanaa sekaisin papille soittaessaan. Miehen oli pitänyt puhua kuulutuksista niin olikin puhunut kutsunnoista. :lol: Pappi oli nauranut ja olihan mies heti korjannut puheenssa. Enpäs tiedä, miten nyt sattui menemään senat sakaisin, mutta mulla oli hauskaa. Heti kyllä tuli mieleen, että tämä pitää jakaa muiden kanssa. (Lupa kysytty ;) )

Link to comment
Share on other sites

Ääneen on saanut kyllä naureskella näille tämän ketjun jutuille :grin: Kerrassaan ihania nuo miehet vaan ovat.

Vaikka meillä on hääjärjestelyt vasta ihan aluillaan, on jo minunkin rakkaani ehtinyt kunnostautumaan sanomisissaan. Omasta mekostani puhuessani totesin, että en halua sulhoni näkevän sitä ennen kuin kirkossa. Tähän hän hieman kärttyisästi totesi, että minäkään en sitten saa nähdä hänen vaatteitaaan aiemmin, jos hänkään ei saa nähdä minun... Ja kakun leikkaamisesta hääjuhlissa hän on todennut, että sitä ei voida ottaa, koska jos minä ehdin polkaisemaan ensin, niin hänen hääpäivänsä menee kuulemma pilalle :blink:

Link to comment
Share on other sites

Puhuttiin istumajärjestksestä ja sen laatimisen hankaluudesta,niin mies sanoi,että pistetään ne istumaan aakkosjärjestyksessä :D sitten se rupesi itse miettimään kenen vieressä silloin istuisi :D

Tää on kyllä hyvä :grin: Istumajärjestys tosiaan aiheuttaa pään vaivaa. Kenenhän viereen sitä ite sit pääsis :lol:

Mun tuleva mies ei oo muita outouksia laukonu ku, et kysyessäni miten hän meinaa häissä pukeutua, oli vastaus: "kokonaan mustaan. Voin sitten käyttää samoja vaatteita hautajaisissa". Hmm.. käytännön mies kun on, niin varmaan näin tekeekin. Toivottavasti ei manaa kommentillaan hautajaisia häiden jatkoksi. Siitä on se leffakin.. kolmet häät.., vai miten se oli? ;)

Kokomusta tulee kyllä varmasti näyttämään hyvältä.

Muokattu: , käyttäjä: PullaNorsu
Link to comment
Share on other sites

^Ihana! :D

Mun mies taas on aivan varma siitä, että polkaistessa kuuluu yrittää osua toisen varpaille! Mä olen moneen kertaan selittänyt, ettei siinä mitään varpaita tallota, mutta ei se meinaa uskoa ja unohtaa myös mun selostukset varsin nopeasti. Pelottaa ajatus, että tyyppi hyppii mun varpaille sitten meidän häissä... :o

Link to comment
Share on other sites

Meillä mies on lähes yhtä innoissaan häistä kuin minäkin. Hänhän siis itse yllärinä valitsi mulle sormuksen ja kosi mua sormuksen kanssa ja kaikkee.

Miehellä oli heti mielipide puvusta: "Alastoman naisen kanssa en vihille mene", eli kaikki olkaimettomat puvut oli poissuljettu. :) No, sit mies tuli mukaan morsiuspukuliikkeeseen katsomaan, millaisen puvun olin löytänyt. Kun seison siinä puku päällä, niin sulho oli aivan innoissaan puvusta. No, pukuni kaula-aukko on varsin avoin ja kysyinkin, että mites tämä nyt kelpaa. Vastaus: Siinä on olkapäät peitossa ja nilkka peitossa, se on täysin korrekti". :D

Muokattu: , käyttäjä: Ethlinn
Link to comment
Share on other sites

Jos synttärit on 3.2. ja sanoo että "syntymäaikani on kolmas toista" niin AINA tulee perään kysymys: "niin mutta mitä kuuta?" Tietysti voi sanoa että "kolmas helmikuuta", mutta sekään ei ole niin hyvä, jos esim lääkäriaikaa varatessa luettelee syntymäaikaa. Vuosien mittaan helpoimmaksi ja nopeimmaksi on osoittautunut sanoa tuollaisissa tilanteissa "kolmas kahdetta" vaikka se omaankin korvaan särähtää..

Nii-in, mä olen syntynyt 3.2. Ihmisiä on hauska jujuttaa, kun sanoo syntyneensä kolmas toista. :) Kirjoitettaessahan se ei mene sekaisin, sillä kolmastoista = 13. ja kolmas toista = 3.2. mutta kun päivämäärää harvemmin kirjoitetaan... :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_Elisa_*

No tää ei varsinaisesti ole mikään sulhasen suusta-juttu, mutta tosiaan kun kerroin sulholle huomenlahjasta, niin mies oli ihan että wtf? never heard?. Ja sanoi hyvä kun sanoit, kun ei olisi itse tiennyt mitään.

Ajattelin sitten mainita samalla myös eilislahjasta, jonka sulhanen antaa hääpäivän aamuna morsiammelleen( ;)) ja mies nieli sen ihan ilman mutinoita. Sano vaan, että laitat mulle jonkun listan mitä kaikkia lahjoja pitää olla ja mihin kellonaikaan annettuna, koska muuten hän kyllä unohtaa eikä tosiaan tiedä noista mitään... Siinä vaiheessa ikävä kyllä pokka petti. Ois ollu hyvä kehitellä lista, jossa tunnin välein sais jotain pientä korua yms. :D

Link to comment
Share on other sites

Meillä kanssa oli hetki tuon huomenlahjan kanssa :) Kysyin mieheltä että mitäs ajattelit ostaa huomenlahjaksi minulle? Vastaus oli tottakai että mikä se sellanen on. Hetken mietittyään sanoi että onko se sitten joku sellanen mikä annetaan sitten seuraavana päivänä. Vastasin että aivan oikein että juuri sellainenhan se on :) Siihen tämä toteaa että no mä ostan vaikka suklaata sitten!

Link to comment
Share on other sites

Kavin lapi meidan valtavaa "to do"-istaa sulkin kanssa varattuamme kirkon ja juhlapaikan. Vakavana naytti kuuntelevan ja nyokkaili kaikissa oikeissa kohdissa. Listan paatteeksi han sitten tokaisi mietteliaana ja ihan vakavissaan, etta "ei kai tassa sitten ole muuta kuin lahettaa ne kutsut"... Paa oli rajahtaa. <_<

Link to comment
Share on other sites

Minun mies haluaisi että hääkakun tilalta olisi kerrospizza ja pääruokana naudan sisäfileepihvejä. En vastusta mutta kyllä mä kakkuakin haluan!

Vihkisormuksessa kuulemma tulee olemaan kaksi rfid-nappia joilla voi hakea kadonneet avaimeni ja lompakon äänimerkin avulla. On muuten hiton hyvä idea! :D

Link to comment
Share on other sites

Gisela: Tää nyt menee ketjun varsinaisen aiheen vierestä, mutta siinä polkaisussa kakun leikkauksen yhteydessä on kahdenlaista perinnettä. Toiset tallovat varpaille, toiset ei... Seuraava pätkä on naimisiin.infon sivuilta löydetty...

Kakunleikkuuseen liittyy monia uskomuksia. Ensinnäkin se varmistaa lastensaannin. Toisen uskomuksen mukaan se jonka käsi on kakkua leikatessä päälimmäisenä, tulee määräämään avioliitossa. Toisten mukaan taas se, jonka käsi on alimmaisena. Se, joka ehtii kakkua leikatessa ensin polkaisemaan toisen varpaille, tulee määräämään avioliitossa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä käytiin eilen keskustelua hääkakun koristeesta. Yritin ehdottaa Muumipeikkoa ja Niiskuneitiä.

Miehen mukaan ne ovat sisaruksia joten ei käy. Sitten kauppasin Mymmeliä ja vaikkapa Nipsua tai Nuuskamuikkusta. Oujee, meillä on fiksaatio muumeista.

Mies kommentoi siihen silmät kiiluen "Nipsu yrittää aina Pikky Myytä!"

Ahaa? Eniwei, kakkukoriste on vielä hakusessa.

Link to comment
Share on other sites

Guest suklaapisara vieras

Olimme keskustelemassa morsiamien kermakakku puvuista, kun mies tokaisi:

"miksei kukaan ole vielä keksinyt valmistaa tarrapukuja, jotka voisi moduloida aina morsiamen mukaan. Helma kiinnitettäisiiin yläosaan tarroilla ja kaikki sais just sellaisen puvun kuin haluaisi!"

Mä repesin nauruun... :lol::lol::lol:

Kukaan...halua tarrapukua? Anyone?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...