Jump to content
Naimisiin.info

Onko häät jo maksettu?


Guest Mary-Lydia

Recommended Posts

Guest Lady_Myria

Tuli tuossa mieleen, kun ihmiset järjestävät eri budjeteilla häitänsä, niin mitenkäs teidän kohdalla on nuo maksuasiat?!

Kauanko häistä on kulunut aikaa ja onko kenties jotain vielä maksamatta?

Edited by Mary-Lydia
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hääbudjetti ylittyi 1 000 eurolla alkuperäisestä (tosin oltiin suunniteltu suht. pieni budjetti alkuun). Maksetiin viimeiset häämaksut kun haimme kiitoskortit n. 2 kk häiden jälkeen. Muista häämaksuista viimeisin suoritettiin viikko häiden jälkeen.

Link to comment
Share on other sites

Suunnilleen sama budjetti kuin teillä, ja maksettiin kaikki sitä mukaa kun kuluja syntyi (eli kaikki oli maksettu h-hetkeen mennessä). Bileet siis mitoitettiin sellaisiksi että pystyisimme ne maksamaan, en olisi osannut nauttia olostani juhlissa jos laskut olisivat jääneet pään päälle leijailemaan...

Link to comment
Share on other sites

Me makseltiin asioita sitä mukaan, kun oli tarvetta. Rahaa säästettiin häitä varten noin puoli vuotta. Kokonaisbudjetti oli sillain, että yli 5000e se ei saanut ylittää ja lopulta meni noin 3000e. Vielä maksamatta kiitos-kortit, kun niitä ei ole vielä tilattu.

Link to comment
Share on other sites

On, tosin suurin osa kuvista (studio & muut) ovat toistaiseksi teettämättä, ja teettäminenhän maksaa. Ei erityisesti säästetty häitä varten tai laskettu & tarkistettu budjettia, vaan häät eivät olleet suuret & kalliit.

Kalleinta oli mun sormus. Vaan sehän kestääkin & arvo säilyy.

Link to comment
Share on other sites

Lähes kaikki maksettiin jo etukäteen, laskuja tuli ainoastaan ravintolasta, lastenhoitajalta, juhlakonsultilta ja kirkon kukista ja ne maksettiin heti kun laskut tulivat. Rahat säästettiin etukäteen omalle tililleen joten siinä ei ongelmia ollut. Kiitoskortit on lähetetty ja maksettu, samaten hääkuvat. Häämatkalta juuri palattiin ja sieltä on vielä visalaskut tulematta

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Häät ollaan maksettu paikkavuokraa lukuunottamatta. Sekin maksettais, jos vain lähettäisivät laskun. Rahat on kuitenkin tilillä sitä odottamassa. Häämatkaa ei olla vielä tehty, joten sitä ei ole maksettukaan. Tosin siihenkin olisi jo rahat, jos vain keksittäis paikka ja aika.

Link to comment
Share on other sites

Häät oli 1,5 viikkoa sitten ja kaikki kiitoskortteja lukuunottamatta on maksettu. Jopa valokuvat on maksettu vaikka niitä ei ole vielä edes nähty. Niin, ja häämatka tehdään vasta joskus hamassa tulevaisuudessa kun on aikaa.

Link to comment
Share on other sites

Guest memmuska

Kaikki maksettiin sitä myöden kun laskuja tuli.Eli kaikki on maksettu. Tosin eilen tehtiin kuvista vielä tilaus vanhemmille ja kummeille, niitä ei olla vielä maksettu (maksetaan, kun saadaan kuvat)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...