Jump to content
Naimisiin.info

Näkeekö mies puvun etukäteen?


nelliina

Recommended Posts

  • Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

En haluaisi, että mies näkee puvun etukäteen. Kuten aiemminkin on jo mainittu, en halua järkisyiden takia pilata kaunista hetkeä :-X

Joillekin kavereille olen kuvaa mahdollisesta puvusta näyttänyt, ja yritän aina poistaa koneen välimuistista tiedot sivuista joilla käyn, jottei mies saa vinkkiä ja uteliaisuuttaan käy vähän katsomassa. Jotain olen kuitenkin miehelle kertonut, mutta en mitään yksityiskohtaista tietenkään. Miten sitä jaksaakaan pitää suunsa kiinni vielä yli vuoden... :girl_impossible:

Link to comment
Share on other sites

Itse olen niin innoissani omasta puvustani, etten malttaisi millaan olla sita miehelleni nayttamatta! Kerron hanelle muutenkin aina kaiken, joten puvun salaisuutena pitaminen on ei ole helppoa. Mies on kuitenkin sellainen jaarapaa, ettei halua pukua nahda, vaikka kuinka yritan suostutella.

Eli taytyy kai antaa periksi, ja suostua siihen, etta han nakee puvun vasta valokuvauksessa paria tuntia ennen kirkkoon astelemista :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Minäkään en millään malttaisi h-hetkeen asti pitää pukua salassa!

Ollaan kuitenkin päätetty, että mies näkee puvun vasta "alttarilla". Hän on kyllä nähnyt jo kuvan puvusta, mutta näytin niin monta, ettei muista/tiedä mikä se niistä oli. Jos hän nyt kotona käy kurkkimassa pukupussin sisältöä, niin siitä vaan. Tärkeintä on, ettei hän näe sitä minun päälläni ennen kuin on tarkoitus.

Link to comment
Share on other sites

Mä ostin mun puvun eilen ja tulee olemaan todella vaikeaa pitää salaisuutta häihin asti. Mies ei halua kuulla sanaakaan puvusta, eikä halua nähdä sitä ennen suurta hetkeä. Haluisin niin kertoa millanen se on ja näyttää sovituskuvia ym. mutta ei niin ei. Noh, ehkä tän salaisuuden pitämiseen tottuu, kun ei ajattele asiaa. Mulla on puku kaason luona säilytyksessä niin en sitä pääse ihastelemaankaan. Joten hyvä niin. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Meillä oli tarkoituksena, että ei nää. Mutta kuinkas kävikään! Eilen kun puku tuli kotiin, olin niin innoissani että halusin näyttää rakkaalleni puvun kun se oli päälläni! Mihinkään uskomuksiin ei perustunut se kun aluksi ajattelin, ettei mies nää pukua etukäteen, vaan ajattelin ihan siltä kantilta että jos sulho näkisi puvun vasta alttarille kävellessäni, hänelle olisi suurempi WOW-experience silloin. Mutta se wow-experience olikin sitten eilen. Ja kyllä se varmaan sitten siellä kirkossa tulee uudestaan kun on hiukset ja meikit ja kaikki :wub:

Ja oikeastaan, meidän pikkukaksiossa ei ole edes mahdollista säilöä sen kokoista mekkoa ilman ettei sitä näkisi :)

Muokattu: , käyttäjä: emmy-
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...