Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka pitkä kihlausaika?


Recommended Posts

Enpä tiedä kuuluuko tämä keskustelu tähän kohtaan tai onko jo olemassa...ei sattunut silmään kuitenkaan joten aloitinpa tästä mua kiinnostavasta aiheesta.

Kuinka pitkä kihlausaika teillä muilla oli tai on? Kuinka pitkään ootte häitä suunnitellut?

Meillä tapahtui kaikki aika nopeesti. Ei olla kumpikaan ihan nuoria, joten ei ollut tarvetta vuosien mietinnälle.

Me seurusteltiin reilu vuosi. Kihlojen ja häiden väliin jää vain kolme kuukautta. Mulle se on ollut ihan riittävä aika suunnitella häitä.

Miten teillä muilla?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 753
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä kihlausaika tulee olemaan 1 vuosi 5 kk eli ihan reilu  :). Kihlajaisten vuosipäivääkin päästään tuossa syksyllä viettämään. Häiden suunnittelu alkoi noin vuosi ennen häitä. Meillä ei voi käydä kaikki nopeesti, koska en ole sen tyyppinen ihminen. En olisi voinut kuvitellakaan vuoden seurustelun jälkeen kihloihin menoa saati häitä. Miun on saatava monen vuoden varmuus siitä, että tämä on nyt se oikea ihminen.

Link to comment
Share on other sites

Kihlausaika tulee olemaan 3vuotta ja päivä:) Paikka tosin varmistuu ensi viikolla, mutta toivotaan että toi päivä on vielä vapaana.

Kihlausaika veny vähän pitkäks, mutta alusta asti on ollu selvää, että naimisiin mennään. Yhteinen asuntokin ostettiin pari kuukautta kihloihin menon jälkeen.:-X

Link to comment
Share on other sites

Meillä näin eli oltiin seurusteltu 3 vuotta ennen kihloihin menoa ja häät on tarkoitus pitää 2 vuoden kuluttua kihloihin menosta eli häät on ens kesänä..Sulho olis kai ollut valmis meneen naimisiin jo aikaisemminkin, mutta itse oon hitaasti lämpenevää sorttia, joten tää aikataulu tuntuu sopivammalta..

Link to comment
Share on other sites

Kihalausaika meillä hiukan venähti...kun saatiin ensimmäinen lapsi 2002 niin menimme kihloihin n.viikko ennen tytön syntymää ja päätimme,että viiden vuoden sisällä sitten naimisiin. Tänä vuonna tuli kuluneeksi 10v. yhteiseloaikaamme ja tasan 5v.kihlauksesta ja meidän piti mennä naimisiin, mutta viime syksynä kun hääpäivä oli päätetty, ilmoitti toinen tyttömme tulostaan. Annettiin tytön ilmaantua ihan rauhassa ja häitä siirrettiin vuodella, joten kihlausajaksi tulee komeat 6v. mutta ei se meidän onnea haittaa ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest Deezmo

Ollaan oltu kihlois noin puoli vuotta nyt ja häät olis ens kesänä, joten siitä tulis noin 1 ½ vuotta kokonaisuudessaan... :) Mutta toki moni aloittaa suunnitteleen häitä heti kihlauduttuaan, jokainen tekee asiat omalla tavallaan! :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä se oli se "etiketin mukainen"  :D  puoli vuotta. Kosintaa ennen oltiin seurusteltu runsas vuosi, vuodenvaihteessa kihloihin ja kesäkuun lopussa naimisiin. Ennen ajattelin, että monta monta vuotta pitäis olla harkintaa ennen avioitumista, mutta tosielämässä se vaan kolahti niin, että eipä sitten kauaa odoteltukaan.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...