Melika

Janne Miettinen (valokuvaaja)

68 posts in this topic

Ainakaan haulla ei löytynyt ketjua Janne Miettisestä. Olisiko kellään kokemuksia hänestä kuvaajana?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Miettinen oli meidän hääkuvaajana ja olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Oli tosiaan dokumentaarinen kuvaus ja kuvia on valmistautumisesta pikkutunneille asti. Suurin osa kuvista on huippuotoksia ja joukkoon mahtuu muutama ihan helmi otos! Iskän liikuttunut ilme kirkossa kun se luovutti mut, puheiden aikana otettuja kuvia ja muita ihania hetkiä... Potreteissa oli valinnanvaraa vaikka kuinka paljon (ja niistä saatiin myös koevedokset itsellemme), sillä kuvakulmia ja asentoja on paljon erilaisia.

Kun vertailimme eri kuvaajia, oli Miettinen mielestämme ehdottomasti paras n.1000€ hääkuvaajista. Tosin meidän paketti maksoi vähän enemmän kuin tuo, mutta kyllä kannatti panostaa. Kuvat tuli vajaassa neljässä viikossa dvd:llä ja nettigalleriassa on kaikki dokumentaariset kuvat ja potrettikuvat. Voin suositella muillekin!!

Yritin houkutella mieheni vielä Trash the Dress-kuvauksiin, mutta ei tuo oikein innostunut. :girl_sigh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suosittelen lämpimästi Jannea. Janne kuvasi häämme viime talvena ja olimme kaikinpuolin tyytyväisiä. Kuvat olivat mielenkiintoisia ja joukossa on tosiaan ikimuistoisia otoksia. Janne kuvasi häät valmistautumisesta kimpun heittoon. Otime myös hääpotretit ennen vihkimistä. Vaikka kenties tulevan Tahdon-tapahtuma hääparia jännittkin, osasi Janne tehdä kuvaustilanteesta rennon normaalin.

Vieraatkin kiittelivät, että kuvista välittyi juuri oikea tunnelma: Kuvaaja oli siis onnistunut tallentamaan ihmisten lisäksi myös häiden tunnelman! Kuvia pääsi ihastelemaan miltei heti häiden jälkeen netissä olevan gallerian kautta.

Varsinaisten kuvien suhteen ainoa ongelma oli rouvan vaikea valinta;) Hyviä hääpotrettikuvia kun oli useita, joten oli vaikea päättää mitkä niistä valitsisi "virallisiksi" kuviksi =)

Janne oli myös mukavalla tavalla huomaamaton. Vieraat luulivat Jannen olevan yksi juhlavieraista, niin hyvin hän maastoutui joukkoon ;)

Edited by hanna77

Share this post


Link to post
Share on other sites

Janne kuvasi kellon ympäri häitämme tammikuussa 2009. Potrettikuvat otettiin ennen kirkkoa ja niitä näytettiin jo juhlapaikalla screeniltä. Todella nopeata toimintaa, samaa voi sanoa yhteydenpidosta. Ja vaikka yhdet sisäpotrettikuvaukset piti morsiamen vetkuttelun takia jättää väliin, ei Janne siitä nipottanut vaan sopeutui tilanteeseen, tai ei ainakaan hienotunteisesti näyttänyt morsiammelle mahdollista mielipahaa aikataulujen venymisen takia. Kun morsiankin vihdoin oli valmis otettiin ulkopotrettikuvat ennen vihkimistä. Valmiit potretit olivat todella hienoja ja todellakin umpihangessa seisomisen arvoisia. Ihmettelenkin kuinka meistä on saatu niin hienoja otoksia kun ei mieheni kanssa olla niitä kaikkein kuvauksellisimpia. Alle viikossa saimme jo valita mieluisimmat otokset netin kautta, jotka Janne sitten korjasi edustuskuntoon.

Nettigallerian kuvia selatessa tuli kyyneleet silmiin, niin koskettavia hetkiä Janne oli saanut ikuistettua. Teetin niitä paperiversioiksi ja laitan kiitoskorttien mukana häävieraille muistoksi. Ilahtuvat varmasti, sillä useimmat "tavallisella kameralla" häistämme otetut kuvat ja Jannen kuvat ovat kuin yö ja päivä. Olen todella onnellinen, että ammattilainen kuvasi talteen ne ainutlaatuiset hetket, joista voin kuvien avulla nauttia aina uudestaan.

Mielelläni suosittelen tässä ketjussa Jannen kuvauspalveluja, sillä tein kuvaaja vaihdoksen tämän ylistysketjun perusteella. Janne on miellyttävä, huomaamaton ja taitava kuvaaja, kouluarvosanalla 10+.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täälläkin eräs tyytyväinen morsian voi suositella Jannea! :girl_blum:

Dokumentaariseen pakettiin olemme enemmän kun tyytyväisiä, uskomattoman hyviä tilanneotoksia, niin vieraista kun meistäkin. Hääpaikkamme oli hankala kuvattava, hämärän valaistuksen suhteen. Vihkimisessä valaistus oli vielä haastavampi mutta kuvat onnistuivat todella hienosti. Sukulaisten ottamista kuvista ei voi samana päivänäkään puhua...

Potreteistakin tykkäsimme, Janne onnistui löytämään niitä varten kivat ulkokuvauspaikat hääpaikaltamme! Niin kuin joku jo mainitsikin niin oli valinnanvaikeutta monen hyvän potrettikuvan välillä.

Suosittelen ensinnäkin ottamaan ammattitaitoisen kuvaajan hääjuhlaan. Monet vieraat on harmitelleet omien häidensä heikkoa tallennelaatua meidän kuvat nähdessään. Mielestäni hinta ei ole kovin paha; kuvista on iloa vuosikymmeniksi.

Jannea voin varauksetta suositella kuvaajaksi ainutkertaiseen päiväänne!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sain juuri varatuksi Janne Miettisen meidän häihimme vuodelle 2010. Yhteydenpito on ollut nopeaa ja ystävällistä. Jannen kuvaustyyli on meidän makuumme sopiva ja hänen nettisivuillaan olevat kuvat ovat kyllä aivan ihania. :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saatiin ihanat kuvat Jannelta ja voin vilpittömästi suositella häntä muillekin morsiamille!! Kaikki toimi niin kuin pitikin ja kuvat tulivat meille muutamassa viikossa. Potrettikuvat ovat aivan ihania ja niitä on paljon (sillä saimme itsellemme myös potrettien koeveokset). Dvd:llä on myös dokumentaariset kuvat omana kansionaan ja niistä voi nyt muistella hääpäivän hulinaa näin jälkeenpäin! Kuvaaja oli häissä huomaamaton ja osasi etsiä oikeat tilanteet tallennettaviksi. Suosittelen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vieraidemme mukaan Jannen ottamat kuvat ovat ikuistaneet häidemme tunnelman täydellisesti. Olemme saaneet monta Wau ja Awww tekstaria ja sähköpostia vierailtamme sen jälkeen kun ovat katsoneet läpi nettigallerian.

Olemme myös itse erittäin tyytyväisiä kuviin. Niissä on todella hienot värit ja hauskoja kuvakulmia ja ne kertovat tarinan hääpäivästämme.

Muiden tavoin voin todeta myös, että Janne Miettinen on erittäin miellyttävä ammattilainen, jonka kanssa yhteydenpito oli nopeaa ja helppoa ja lisäksi voin suositella Jannea kielitaidon vuoksi myös muihin ulkkarihäihin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Janne kuvasi kesäisen hääpäivämme ja en voi muuta kuin olla tyytyväinen.

Niin potrettikuvat kuin muutkin otokset onnistuivat hyvin ja saimme persoonalliset hääkuvat muistoksi tärkeästä päivästä. Näistä hienoista kuvista olemme saaneet elää päivää uudelleen hyvin onnellisina. Kommentit sukulaisilta on ollut ihailevia ja positiivisia. Saimme siis juuri sellaiset kuvat, kuin tahdoimme!

Yhteistyö sujui mutkattomasti ja meille jäi vain hyvä mieli. Yhteydenpito oli nopeaa ja kaikki saatiin sovittua vähällä vaivalla ilman stressiä. Muistojen kannalta paras sijoitus!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Janne kuvasi heinäkuiset häämme, enkä voisi olla enempää tyytyväinen :)

Kaikki sujui moitteettomasti ja jokaiseen kysymykseen saimme vastauksen sähköpostitse todella nopeasti.

Kuvat ovat saaneet paljon ihailuja osakseen ja varsinkin potretit ovat ihan mielettömän upeita, Janne osasi valita hyvät kuvauspaikat :)

Tämä oli ehdottomasti häidemme paras sijoitus!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minkälaista on ollut olla Jannen kuvattavana? Onko ollut helppo rentoutua? Emme ole kovin kuvauksellinen pariskunta (kaukana siitä :) ), joten siksi olisi kiva tietää onko Janne tehnyt kuvastilanteesta rennon ja näkyykö se kuvista?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mushie, Jannen kuvattavana on hyvin helppo olla. :) Itse inhoan kameraa ja pääsääntöisesti näytän aina kieltä tai hymyni näyttää irvistykseltä kun kamera lähestyy minua. Janne saa tilanteen ja tunnelman rennoksi ja osaa ottaa kuvia niissä hetkissä kun et edes tajua olevasi kuvattavana, jolloin ilmeet, asennot yms. ovat kaikkein luontevimmat. Hääpotretti kuvauksissa Janne osasi hyvin ohjeistaa eri asentoja ja ilmeitä ja vitsailla sopivissa kohdissa, jotta morsiameltakin irtosi ajoittain ihan aito hymy/nauru.

Janne kuvasi meitä kahtena päivänä kun otimme häneltä myös Trash the Dress-kuvauksen. Toisena päivänä minusta oli jo ihan luonnollista olla yksinkin kameran edessä (..ja vähän jopa nautin kuvattavana olemisesta). Voin siis todellakin suositella Jannea! :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos vastauksesta Tinttis! :)

Me varattiin nyt sitten Janne kuvaamaan ja otettiin kymmenen tunnin dokumentaarinen kuvaus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olisin halunnut Jannen kuvaamaan meidänkin häät, mutta hän ei ollut enää vapaana hääpäivällemme. :/ Näköjään olisi pitänyt tehdä varaus jo aiemmin syksyllä, jotta ei oltaisi myöhästytty... Höh.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Janne kuvasi häissämme marraskuussa, ja on pelkkää hyvää sanottavaa! :) Saimme juuri niin ihanat kuvat hääpäivästämme kuin mitä odotimmekin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Janne kuvasi häissämme lokakuussa ja olemme olleet lopputulokseen erittäin tyytyväisiä. Potretit ovat aivan upeita syksyisine väreineen ja kirkosta sekä hääjuhlasta Janne on onnistunut tallentamaan ihania hetkiä ja tunnelmia. Koevedokset tulivat nettiin nopeasti, alle viikossa häistä. Sen sijaan pienenä miinuksena on mainittava, että lopullisia kuvia jouduimme Jannen kiireiden takia odottamaan melkein pari kuukautta - tosin kiitoskorttikuvan hän käsitteli aiemmin pyynnnöstä, jotta saimme kortit tilattua. Näin jälkeenpäin hyvää kannatti odottaa, tosin taisi olla poikkeuksellinen tilanne näin pitkä odotus. Suosittelen lämpimästi Jannea, jos haluaa ikuistaa häistään ihania kuvia!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täältäkin löytyy erittäin tyytyväinen pariskunta, joka voi suositela Jannea! Hääkuvamme ovat todella upeita!

Janne oli asiallinen ja ystävällinen valmistelupalaveria myöten, sekä luotettavan oloinen. Itse hääpäivänä kaikki meni erittäin hyvin ja hän oli mukanamme aamupäivän valmisteluista kimpunheittoon asti. Kuvat ovat täynnä tunnelmaa, mikä on omasta mielestäni se tärkein juttu. :-X Kaikista vieraistakin on saatu edustavia kuvia, ja laitammekin niitä nyt kiitoskortteihin mukaan. Häidemme paras sijoitus!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minäkin voin lämpimästi Jannea suositella. Janne oli häissämme "vain" kuvaamassa potretit ja kirkkokuvat.

Kuvat olivat hienoja, erityisesti pakkasessa otetut ulkokuvat! Kirkostakin saimme upeita otoksia. Vedokset potreteista saimme heti häiden jälkeisen viikon alussa. Käsitellyt kuvat sekä kaikki muut kuvat tulivat levyllä kotiin alle kuukaudessa häistä (tämä tosin varmaan oli "hidasta", sillä emme osanneet päättää itse kovin nopeasti mitkä kuusi kuvaa haluamme käsiteltyinä!).

Olimme tyytyväisiä! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuinka aikaisin olette varanneet Jannen kuvaamaan häihinne?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me mennään naimisiin 31.12.2010 ja olen näköjään laittanut Jannelle sähköpostia 2.11.2009 ja tiedustellut ko. päivää. Varausmaksun olen suorittanut siitä saman tien 4.11.2009 eli tuolloin varaus on myös hoidettu.

Reilu vuosi aikaisemmin siis enkä kuulemma ollut liian aikaisin liikenteessä, sillä vuoden 2011 alkupuolellekin oli jo tuolloin varauksia.

Edited by Anerina

Share this post


Link to post
Share on other sites

Janne oli kuvaamassa meidän kaksikielisissä häissä tammikuussa 2010, joita vietettiin Helsingissä. Olemme todella tyytyväisiä kuviin!! :)

t. Satu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kuinka aikaisin olette varanneet Jannen kuvaamaan häihinne?

Me varasimme Jannen huhtikuussa 2008, 14 kk ennen häitä.

Luulisin, että Janne on tuon jälkeen saanut lisää tunettavuutta ja gloriaa, joten voi olla, että hänet pitää varata nykyisin jo aikaisemmin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuuluuko Jannen hintoihin mitään paperiversioita kuvista?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moi Arby,

Kuvat saatte DVD:llä, ja teillä on kaikkiin kuviin vapaa teettämisoikeus. Sen lisäksi kaikkien dokumentaaristen kuvauspakettien mukana tulee ilmainen salasanalla suojattu nettigalleria 12kk:n ajaksi. smile.gif Erillisiä paperikuvia paketteihin ei kuulu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Janne, kuinka aikaisin sut kannattaa varata kuvaamaan, että varmasti saa sinut omiin häihin paikalle? t. hätähousu :girl_haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now