Jump to content
Naimisiin.info

Polttareiden ajankohta (yhdistetty)


MimosaX

Recommended Posts

Sain tänään selville että polttarini järjestetään vain viikkoa ennen häitä. Mitä itse olette mieltä tästä myöhäisestä ajankohdasta?

On mennyt jo maku koko polttareihin, kun kaaso jatkuvasti soittelee ja valittelee muista kavereistani, ja nyt vielä noin myöhäinen ajankohtakin.

Edited by MimosaX
Link to comment
Share on other sites

Mulla oli eilen polttarit, eli noin viikkoa ennen häitä, eikä kyllä haitannut yhtään! Oli ihan mahtava päivä ja täytenä yllätyksenä tuli, oli järkänneet mulle tulevan yövuoron vapaaksikin :-X Ja ihan oikeastihan perinteen mukaan polttarit on ollu viimesen illan juttu! Että viikko ennen häitä on just sopiva ajankohta mun mielestä :-*

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras

Mulle taas viikkoa ennen häitä on auttamattoman myöhään. Olen villi juhlija, joten tarvitsen myös aikaa toipua polttareista :) Jos ne olis viikkoa ennen, en pystyisi kyllä heittäytymään täysillä, se on varma. Joten sanoin kaasolle jo aikoinaan, että viikkoa ennen ei käy :) Aiotaan viettää sulhasen kanssa häitä edeltävä viikonloppu rauhallisesti yhdessä.

Sattuneesta syystä mun polttarit olikin sitten jo vähän yli kuukautta ennen häitä. Mutta mielestäni ajankohta oli täydellinen. Aika aikaisinhan se oli, mutta niin paljon on vielä kiireitä ennen häitä, että tämä sopi mainioisti. Voi sitten vikat viikot ennen häitä tehdä rauhassa viime hetken valmisteluita, ja suunnitelmissä olis ottaa häitä edeltävä viikko rentoutumisen merkeissä.

PS. Silloin kun "polttarit" oli häitä edeltävänä iltana, kyseessä oli morsiussauna ym. vastaavia rituaaleja. Nykyään polttareissa on yleensä sen verran rankempi meno, että on aikamoinen riski järjestää ne niin lähellä häitä :P

Link to comment
Share on other sites

Olen tietoinen että mun polttarit tulee olemaan viikkoa ennen häitä, ja hyvä ajankohtahan se on. Ainoa mahdollinen itseasiassa, koska kaikki muut edeltävät viikonloput parin kuukauden ajalla on täynnä kavereiden häitä ja polttatreita. Vaikka menis kuinka riehakkaaks juhliminen niin tuskin siinä yli viikkoa menee toipumiseen B)

Link to comment
Share on other sites

Meillä on häät ensi vuoden helmikuussa ja olemme molemmat miehen kanssa pyydetty, että jos polttareita joku järjestää, niin ne järjestettäisiin tämän vuoden puolella. Tämä siksi, että meillä on ensi vuoden tammi-helmikuusta jo varattu 4 viikonloppua muihin juttuihin ja olisi kiva keretä hää-jututkin tekemään rauhassa :)

Edited by safira86
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Sain tänään selville että polttarini järjestetään vain viikkoa ennen häitä. Mitä itse olette mieltä tästä myöhäisestä ajankohdasta?

Itse en tykkäisi, jos polttarit olisi vain viikkoa ennen häitä. Olen aika kova ottamaan sillon kun innostun ja yleensä seuraava päivä menee krapulassa maatessa ja väsymys jatkuu muutaman päivän.

Tiedätkö yhtään minkätyyppiset polttarisi on? Jos ne ei ole ns. ryyppypolttarit, niin eikai siinä sitten suurta ongelmaa ole?

Link to comment
Share on other sites

Itse pyysin ettei polttareitani pidetä kahtena häitä edeltävä viikonloppuna ihan jo senkin vuoksi että monet ystävistäni asuvat toisella puolella Suomea, jolloin heidän pitäisi reissata ensin polttareihin ja sitten taas kahden tai vain viikon päästä häihin. Ja häitä edeltävä viikonloppuna riittää puhaa varmasti muutenkin :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Minimorsio

No mua nyt ei haittaisi vaikka olisivat vasta viikkoa ennen. Tiedän kuitenkin, että ne ovat vähintään kolme viikkoa ennen h-hetkeä, koska kiireisten viikonloppujen takia olen ilmoittanut kaasolleni sopivat viikonloput.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Tuleekohan tähän ketjuun enää vastauksia... Mulla on vähän sellanen ongelma että polttarit halutaan järjestää hirmu hyvissä ajoin ja ite olisin halunnut kertoo ihmisille häistä vasta kutsukortilla n 2,5kk ennen häitä. Mutta nythän se ei siis onnistu, vaan ainakin polttareihin osallistuvat saavat tietää häistä polttarikutsussa. Ollaan hääpäivä pidetty salassa muilta paitsi perheiltämme ja tietenkin kaasot/BM:t tietää ^_^ En oo ollu polttareita järjestämässä koskaan, niin en tiedä kauanko järjestelyihin tarvii aikaa. Ilmeisesti aika pitkään? Sulhon polttarit kuulemma on 4kk ennen häitä, omistani en tiedä (:

Link to comment
Share on other sites

Juttelin eilen oman kaasoni kanssa ja ilmeisesti aikoo suunnitella ja pitää mun polttarini hyvissä ajoin niin, etten arvaa ajankohtaa. Olen itse töissä 6 pvä/vk, joten asia vaatii hieman järjestelyjä työnantajaakin kohtaan.

Link to comment
Share on other sites

Kyllä mä itse haluisin, että polttarit olis ihan hyvissä ajoin eli 2-3 viikkoa ennen häitä. En ole mikään kova ottamaan alkoa, joten sinänsä ei huolta, mutta pari häitä edeltävää viikkoa on varmaan sen verran kiireisiä, että haluan pystyä rauhassa rentoutumaan polttareissa ilman, että mietin tekemättömiä asioita.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mulla ilmeisestikin polttarit tosiaan viikkoa ennen häitä, ja kyllä, vähän harmittaa, mutta toisaalta, onpahan kuitenkin polttarit :)

Töitteni takia jouduin antamaan kaasoille mahdolliset päivämäärät joista he voivat valita, mutta kyllä se vähän harmittaa, että valitsivat juuri sen viimeistän viikonlopun ennen häitä.

Jotenkin tuntuu siltä että niitä hommia vaan yksinkertaisesti riittäisi sillekin viikonlopulle vähintäänkin tarpeeksi.

No toisaalta, kaasoni ovat päättäneet polttariviikonlopun aikoja sitten; mulle bestman soitti viikkoa ennen sulhasen polttareita, joten menee meilläkin suunnitelmat todennäköisesti uusiksi kun seuraavalle päivälle on varattu juhlapaikan vuokrasopparin allekirjoitukset ja kirkon kurkkaaminen :flirt:

edit. sulhasen polttarit siis olivat 3viikkoa ennen häitä, ja mun mielestä just passeli!

Jos on rankat polttarit viinan suhteen, niin palautumiseen voi mennä useampi päivä :(

Edited by tropic
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Mites teillä, jotka olette menneet reilusti aikaisemmin sivarilla naimisiin ja itse juhlat ovat olleet vasta myöhemmin, milloin polttarit järjestetään? Meillä häät nyt syksyllä ja juhlat ensi kesänä ja mietin, että milloin olis syytä odotella polttareita? Ja pitäiskö sitä vihjata asiasta kaasoa vai odottaa vaan tyynesti kaiken tapahtuvan.

Muuten mulle ei sinänsä ole väliä onko polttarit puoli vuotta vai viikkoa ennen. Pääasia, että ne on. Tuosta toisesta ketjusta tulee oikein paha mieli ajatella, että jospa mulle ei järjestetäkään :girl_sad: .

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Vaikka mulla ei vielä ole ollutkaan polttareita, haluan, että polttarit olisivat vähintään viikkoa ennen häitä. Mielellään kaksi, että mahdolliset mustelmat jne. ehtii parantua.

Kesällä ja loma-ajankohtina polttarien päivällä ei varmaan ole suurta merkitystä. Viikonloppunakin monella tuppaa olemaan töitä. Jossakin Helsingissä menoa on baareissa tms. varmaankin joka päivä (jos siis baariin haluaa), mutta täällä Oulussa on aika hiljaista keskellä viikkoa. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...