Jump to content
Naimisiin.info

Juhlapaikkojen hinnat


Bride

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Kotkassa sijaitseva juhlapaikka vie lompakostamme sellaiset 970 €. Tuo on aika kova hinta, mutta paikka on varattu meille perjantaista klo 16. lähtien sunnuntaihin klo 16. asti. Vuokraan kuuluu kalusteet, astiat ja pöytäliinat. Lisäksi makuupaikkoja löytyy 20 henkilölle, joten voidaan majoittaa kaverit saman katon alle eikä tarvitse erikseen maksaa hotellihääyöstä. Pitopalvelu pitää järjestää itse (onneksi, sillä siinä voi säästää). Ja lisäksi paikka sijaitsee kosken rannalla, joten saadaan kuunnella kosken pauhuntaa ensimmäisenä aamuna avioparina :).

Tein paikkavertailua kahden kotkalaisen paikan suhteen. Toinen oli tämä valitsemamme paikka ja toinen olisi ollut Todella kaunis ravintola veden äärellä. Paikkojen välille tuli eroa yli 1 000 euroa (ravintola siis kalliimpi), koska ravintola laskuttaa niin pirusti ruuistaan eikä alkoholiakaan olisi saanut viedä itse. Kannattaa siis maksaa ryökälemäinen hinta vuokrasta ;) .

Link to comment
Share on other sites

Guest Hätähousu

Vantaalla Kotiseututalo Påkas: 535 euroa. Avaimen saa perjantaina klo 16.00 ja luovutus sunnuntaina klo 12.00.

Itse pitää tiskata astiat mitä sieltä käyttää ( astiasto 70 hengelle sis. hintaan ja boolikulhoja yms. ), meille tulee kyllä pitopalvelun kautta astiat.

Roskat pitää myös viedä roskikseen. Muuten siivous kuuluu hintaan.

Lauantaina pitää olla hiljaista klo 01.00.

Omat alkoholit ja pitopalvelun saa viedä. Pöytäliinoja saa vuokralle 6 e / kpl ja pitopöytään 10 e / kpl.

Maljakoita, kynttelikköjä ja tuikkukuppeja saa lainata.

Täytyykin lisätä tähän, että 130e olisi pitänyt maksaa lisää, jotta olisi päässyt jo perjantaina koristelemaan... Tästä kun ei tiedetty, niin nyt onkin jo myyty häät edelliselle päivälle ja me saamme tulla vasta lauantai aamuna klo 8.00 paikalle :girl_mad:

Tulee aika kiire, kun vihkiminen jo kahdelta...

Muokattu: , käyttäjä: Hätähousu
Link to comment
Share on other sites

Meillä maksaa tulee maksamaan suunnilleen 2500-3000e.

Siihen kuuluukin sitten lähes kaikki: alkujuomat, buffet-pöytä, ruokajuomat, kakkukahvit, tee, astiat, pöytäliinat, tuolit, pöydät... Pysäköinnin ohjaus, koivukoristeet, lahjojen vastaanottopöytä ja hlö, morsiusparin yö aitassa (emme kyllä käytä tätä), talon yllätysnumero, tilavuokra ja siivous..

Ei mielestäni kovin paha, kun kaikki on mukana.. :D Henkeä kohden tulee maksaa 34-36e ja alle 12v ½ hintaan.. B)

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_annaH_*

Meidän hääpaikan vuokra on 590 eur. Perjantai-iltana voi mennä koristelemaan ja lauantaina juhlat saavat jatkua klo 01 asti. Loppusiivous sekä astiat kuuluvat hintaan. Ei mielestäni paha hinta järven rannalla sijaitsevasta kohteesta. Juhlapaikassa on noin 120 hengen yhtenäinen tila. Ja tämä siis Tampereen lähellä.

Link to comment
Share on other sites

Saimme juuri vahvistettua juhlatilan! Kyseessä iso puutalo, vähän kartanomainen. Minuun teki vaikutuksen pohjaratkaisu, joka on erittäin toimiva :) vuokra viikonlopulta 185 EUR (perjantai-aamuna voi hakea avaimen ja palauttaa maanantaina). Hintaan sisältyy pöytäliinat (palautettava pesetettyinä), astiat sekä käsi- ja WC-paperit. Astioita ei ole tarpeeksi näillä näkymin, joten varmaan vuokraamme ne jostain. Mielestäni vuokra on erittäin kohtuullinen, juhlapaikassa on loistava tarjoilupöytä ja esiintymislava sekä riittävästi pöytiä ja tuoleja isompiakin juhlia ajatellen.

Link to comment
Share on other sites

Meillä juhlapaikkana todella kaunis kelohuvila, jonka pääsali 100 hengelle. Vuokra 200€ sisältäen pöytäkoristeet, liinat ja servetit. Pitopalvelu ja siivous talon puolesta. Tarjoilut 22€ aikuisilta, alle 12v. -50€ ja alle 4v. ilmaiseksi. Salissa vanha suuri puuvene, johon tarjoilut katetaan. Ohjelmaa ajetellen tilaa salissa on oikein mukavasti ja äänentoistolaitteetkin viimeisen päälle! :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä maksaa 600 euroa. Pidin ihan hyvänä diilinä ennen tätä ketjua. Tosin ei kaipaa koristeluja (kristallikruunut yms ihanaa), tilaa sadalle hengelle ja aivan ison kaupungin keskustassa. Omat juomat saa tuoda, pitopalvelu otetaan paikan päältä. Ei tarvi siivota, koristelemaan pääsee edellisenä päivänä. Päädyttiin tähän kun on niin paljon helpompi kuin erillinen tila ja sinne pitopalvelun ottaminen. Täällä kun on ravintoloitsija valmiina joten vastaa sitten kokonaisuudesta. Menu on kohtuuhintainen (halvempi kuin kilpailuttamillani pitopalveluilla).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Voi kun päästäisiinkin noin halvalla... Meillä metsän keskellä oleva kota, jossa ei ole juoksevaa vettä eikä sähköä, sisävessasta nyt puhumattakaan, maksaa 595€/12h (!!), eli tuossa ajassa hoidetaan sitten myös paikan koristelut yms. Siivoamista ei olla vielä mietitty. Pitopalvelu myöskin on ihan järkyttävän hintainen, yli 40€/hlö ja siihen sitten vielä juomat päälle (onneksi ei ollut aikomuksissakaan tarjota viiniä tms. ruoan kanssa), joten kyllä me tälle hintaa saadaan, vaikka vieraita on vain 30kpl...

:angry:

Link to comment
Share on other sites

Meidän juhlapaikkana on nuorisoseura, vuokra 250e (edellisenä päivänä päästään kello 12 koristelemaan ja häiden jälkeisenä päivänä kello 16 pitää olla tavarat poissa). Vuokraan sisältyy ihan siisti valkoinen astiasto, ja varmaan maksetaan vielä 65€ siivouksesta, niin ei ite tarvi sit olla vessanpönttöjä puunaamassa seuraavana päivänä :P

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä oli juhlapaikan vuokra 550 euroa ja siihen tuli päälle valvojan palkka, äänentoiston vuokra ja videotykin vuokra. Lähinnä valvojan kovasta palkasta johtuen klo 00.00 jälkeen loppusumma oli yli 900 euroa.

Siihen sisältyi kaikki oven avaamiset jne. Sai tuoda omanpitopalvelun ja juomat. Siivous kuului hintaan, ainoastaan itse tuotu tavara piti viedä pois.

Paikka oli mieletön enkä valitsisi toisin vaikka hinta olikin suolainen.

Muokattu: , käyttäjä: omerrta
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...