Jump to content
Naimisiin.info

Mihin aikaan vihkiminen?


aliina84

Recommended Posts

Meillä vihkiaika kello 15.00. Kaikki sen päivän ajat olivat vielä vapaina, joten saimme itse valita. Tähän aikaan päädyimme siksi että aika ei ole liian aikaisin eikä liian myöhäänkään. Olimme sitä mieltä ettei vihkiminen voi olla aikaisemmin, koska päivä on perjantai ja väkeä tulee hieman kauempaakin. Näin kaikilla vierailla on edes vähän enemmän pelivaraa. Liian myöhäistäkään aikaa emme halunneet, koska sitten jäävät juhlat niin lyhyiksi. Ruokailuun sun muuhun kun uppoaa yllättävän kauan aikaa.

saa sitten nähä miten tuo aika todellisuudessa toimii :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ollaan mietitty et vihkiminen vois olla joskus 12-14 välillä. meille tulee vieraita pitkästä matkasta niin ei heijän tarttis sitten ihan aamulla lähteä liikkeelle, ja toisaalta ei olis sitten kauhean myöhään jos meijän isovanhemmat (tollon ikää kaikilla jo likemmäs 90v) vaan suinkin jaksaisivat tulla.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä vihkiminen on klo 15. Olisin ehkä halunnut jo klo 14 (en kuitenkaan yhtään tuon aikaisemmin), mutta klo 15 oli meidän kirkossa aikaisin mahdollinen. Tästä oli saatu vinkkiä etukäteen, joten senkin takia halusin varata kirkon mahdollisimman ajoissa, että saatiin sitten varmasti tuo klo 15, eikä tarvitse tyytyä myöhempään aikaan. Muita varauksia ei siis vielä ollut, mutta tuolla on alkupäivä lauantaina varattu hautajaisia varten..

Link to comment
Share on other sites

Meillä on vihkiminen klo 17.

Oli viimeinen aika, joka oli kyseiselle päivälle vapaana, niin oli pakko ottaa. Olen pari kertaa seurakuntaan soitellut, jos joku olisi varauksensa peruuttanut, mutta ei ole onnannut.

Ehkä se 14 tai 15 olisi ollut optimi: mulle tuotti hirveesti stressiä alkuun, että juhlasta on nyt pakko tehdä iltajuhla. Nyt kuitenkin olen ihan sinut tuon ajan kanssa. Onneksi juhlapaikalla saa juhlia vaikka läpi yön, niin voidaan sitten vaikka siihen suuntaan venyttää, jos vieraat jaksavat yötämyöten juhlia :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Lapsiperheitä ajatellen, joku tuskali alakamisajankohtaa.

Ite ajattelen että kaikki 12-15 aikaan on päiväunien aikaan =huonoaika, ipana kärttynen ja kitisee.

VIhminen kello 16= juhlat jää väkisinkin perheeltä kesken ja vanhemmat ilman kakkua. (meillä näin käynyt kahdesti :girl_haha:

Eli se on huono jokatapauksessa pikkulapsia ajatellen, eli ei niitä parane ajatella liikaa..

Itellämme kaks pientä ja meillä vihkiminen 15, pienempi ehtii toivon mukaan vetää tirsaa jonkun 1,5-2h ennen koska ei tarvi suurta tukan laittoa ja isompi häiden aikaan lähes 4v on sen ikänen että pärjää yhden päivän kyllä ilman päiväunia.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Me ei olla vielä varattu kirkkoa, mutta otetaan vihkimisaika klo 13.00 tai 14.00. Syynä se, että ehditään nauttia mahdollisimman kauan päivästä :) Ja toiseksi ihan sen takia, että sellaiset vieraat, jotka eivät halua jäädä "jatkoille", pääsevät hyvissä ajoin lähtemään, mutta kuitenkin näkevät häätanssin, kimpun heiton jne. :)

Link to comment
Share on other sites

Mieheke kävi varaamassa joskus tammi-helmikuun vaihteessa kirkon. Vihkimisaika on jo kello 11. Se kirkko, jossa meidät vihkaistaan, on syrjemmässä ja pappi ei olisi iltapäiväksi varattujen vihkimisten välillä ajella sinne meidän vihkikirkkoon. Meitä ei tuo ajankohta haittaa, koska meille ei välttämättä tule yhtään vierasta.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...