Jump to content
Naimisiin.info

Kutsutteko työkavereita häihinne


Kata.S

Recommended Posts

Mieheni työkavereita on tulossa, mutta itse en ole omia kutsunut. Olen ollut vasta 6kk nykyisessä paikassa töissä ja en koe niitä vielä niin hyviksi kavereiksi että voisin pyytää heidän häihin. Häät ovat kuitenkin pääasiassa perhejuhla. Mies on ollut nyt vuosia jo samassa paikassa ja on muutenkin työkavereiden kanssa tekemisissä työajan ulkopuolellakin. He tuntuvat jo enemmän kavereilta kuin "työkavereilta".

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

Mulla on yksi tosi rakas työkaveri ja hänet kyllä haluan kutsua. Mies luultavasti kutsuu myös yhden (entisen) työkaverin. Monta ihan mukavaa kolleegaa löytyy kyllä, mutta en koe millään tavalla tarpeelliseksi kutsua heitä, eikä kukaan heistä varmasti edes odota kutsua.

Link to comment
Share on other sites

Itselläni ei ole vakituista työpaikkaa, vaikka teen sijaisuuksia enimmäkseen yhdessä tietyssä koulussa. Olin hiukan kahden vaiheilla kutsunko sieltä pari ihmistä vai en, mutta tulin sitten kielteiseen päätökseen, koska juhlamme ovat niin pienet.

Jahkailija päätti sittenkin kutsua kolme läheisintä työkaveria. Kaksi heistä vaikutti iloisesti yllättyneiltä ja yksi tuntui jo odottaneenkin kutsua :grin:

Link to comment
Share on other sites

No mulla ei ole vakituista työpaikkaa ja tällähetkellä olen kaiken lisäksi äitiyslomalla, niin en kutsu omia työkavereita. Miehen työporukka taas on niin tiivis (5äijää) että heidät kutsutaan. Mies on työkavereitten kanssa muutenkin paljon tekemisissä.

Link to comment
Share on other sites

Ei kutsuta, koska ollaan opiskelijoita ja työsuhteet on lyhytaikaisia. Eikä olla kummatkaan saatu töistä niin läheisiä ihmisiä, että heitä haluttaisiin kutsua. Niin ja mun tän hetkisessä työpaikassa on n. 50 työntekijää, joista suurimman osan kanssa olen ihan hyvää kaveria. Määrä on kuitenkin niin huikea, että emme kutsu. Niin ja kutsumme muutenkin vain YSTÄVÄT, emme kavereita :-X

Link to comment
Share on other sites

Minä kutsun pari työkaveria, joiden kanssa olen tekemisissä myös vapaa-ajallakin. Ongelmana on vain nyt se, että pitäisikö nämä kutsua nyt miehen kanssa vai itsekseen. Ensin olin sitä mieltä, että en tietenkään kutsu heidän miehiään, koska emme ole heidän kanssa juuri missään tekemisissä, mutta nyt asia on alkanut arveluttamaan. Mitä mieltä olette asiasta?

Link to comment
Share on other sites

salliska: Painin saman ongelman kanssa. Kutsun kolme työkaveriani. Päädyin kuitenkin kutsumaan heidät puolisoineen. Jos olisin kutsunut useamman työkaverin (esim. viisi tai enemmän) olisin kutsunut ilman puolisoa, koska varmasti olisi tullut sen verran työkavereita, ettei yhdenkään olisi tarvinnut olla yksin (kun ei muita häävieraita tunne).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Viihdyn hyvin työpaikassani, mutta en ole löytänyt sieltä ketään todella hyvää ystävää. Päätin siis etten kutsu työpaikalta ketään. Voisi tulla jälkeenpäin puheita miksi olen kutsunut jonkin henkilön, mutten jotain toista. Hääni järjestetään myös satojen kilometrien päässä työpaikkakunnaltani, joten ehkä sitäkin voi jotenkin pitää syynä etten heitä kutsu...

Link to comment
Share on other sites

Olen ollut nyt vasta pari kuukautta töissä nykyisessä paikassa, eli en tiedä onko vuoden kuluttua tilanne toinen. Tällä hetkellä varmaan tekisin työkavereista sellaista "kakkoslistaa", jos monet kutsutut eivät olisikaan tulossa. Eivät varmasti loukkaantuisi asemastaan, vaan olisivat iloisia. Mutta katsotaan. :) Edellisistä työpaikoista olisin varmasti kutsunut jonkun. Vaikeinta onkin jättää osa kutsumatta..

Link to comment
Share on other sites

Mulle työ on työtä ja työkaverit osa työelämää. Privaattijuhlathan ne häät on, enkä siis ole edes harkinnut työkavereiden kutsumista. Yhden entisen työkaverin kanssa ollaan muutenkin tekemisissä, ja hänet saattaisin kutsua, mutta häntä en enää tituuleeraakaan TYÖkaveriksi. Jos taas kääntää niin päin, niin olisin todella vaivautunut jos joku minun työkaveri kutsuisi minut omiin häihinsä :blink:

Link to comment
Share on other sites

Meillä molemmat kutsuu muutaman työkaverin häihin. Mutta kaikkia ei voida kutsua, eikä kyllä halutakkaan. Vain ne parhaimmat ja mukavimmat sankarit työn lomasta halutaan meitä juhlistamaan. Kutsuttiin jopa vanhoista työpaikosta pari mukavaa tyyppiä perheineen. Siitä pidettiin kyllä kiinni että mitään työpaikan tyky-päiviä häistämme ei tule, joten kaikkein riehakkaimmat saivat jäädä kutsumatta ;) .

Link to comment
Share on other sites

Ainakin morsiamen eli minun pari läheisintä työkaveria tulee saamaan kutsun. Sulhasen työkaverit ovat vielä suht tuoreita työpaikan vaihdoksen vuoksi, joten he todennäköisesti jäävät listan ulkopuolelle. Olen parin työkaverini kanssa muutaman vuoden aikana hitsautunut hyvin yhteen ja vaikka vapaa-ajalla ei juuri tekemisissä ollakaan (millä vapaa-ajalla.. :huh: ), miellän heidät ystävikseni. Myös mieheni tuntee nämä työkaverini oltuaan aiemmin samassa yrityksessä töissä, joten häntä se ei myöskään haittaa. Pelkän työtoveruuden vuoksi en itse kuitenkaan ketään kutsuisi häihini, vaatii syvempää sidettä, kuin vain yhteisen taukotilan. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...