Jump to content
Naimisiin.info

Kihlajaiset?


Illuusia

Recommended Posts

  • Replies 733
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Me emme suunnitelleet juhlivamme, mutta kummankin vanhempien luona oli ruoka+kakku odottamassa, kun ekaa kertaa kihlauksen jälkeen mentiin kylään. Vastaan siis, että kyllä juhlittiin. Miehen luona oli vähemmän porukkaa, mutta äitini luo oli kutsuttu sukuakin. Mitään kahden suvun yhteisiä kihlajaisia ei vietetty (näin jälkikäteen ajateltuna ehkä vähän hassua, mutta kun emme itse olleet niitä järjestämässä niin..). :)

Link to comment
Share on other sites

Kihlajaispäivänä mentiin leivosten kera kertomaan kummankin vanhemmille ja sulhasen siskoille. Varsinaisesti kuitenkin juhlittiin paria viikkoa myöhemmin, vappuna sulhasen kolmekymppisten yhteydessä. Nähtiin siis vähän enmmän vaivaa tarjoilujen suhteen ja järkättiin kahdet juhlat samalla aiemmin päivällä sukulaisille ja illalla kavereille.

Vastasin siis kyllä. Jos noita synttäreitä ei olisi samoihin aikoihin sattunut olemaan, niin juhliakaan tuskin olisi tullut.

Link to comment
Share on other sites

Meillä ei virallisia kihlajaisia viettetty. Muutamaa kuukautta kihlojen vaihtamisen jälkeen juhlimme tupareitamme ja samalla herran syntymäpäiviä ja lisäksi vielä pikkujouluja ja kutsussa mainitsin sitten vielä kihlajaisetkin.. Ainiin ja kissanristiäiset uuden tulokkaan kunniaksi. Eli juhlittiin kaikkea yhdellä kertaa, ei siis pelkästään kihlajaisia. Toisaalta harmittaa koska olis ollu ihan kiva vähän virallisemmin juhlistaa mut menee se noinkin. Naimisiin kun päästään niin niitä juhlitaankin sitten kaksi päivää :)

Link to comment
Share on other sites

Emme järjestäneet kihlajaisia. Se ei jotenkin vain olisi sopinut meille sukulaisten välimatkojen jne. vuoksi, eikä muutenkaan käynyt edes mielessä. Tuntuisi jotenkin "ylimääräiseltä" jutulta juhlia kihlajaisiakin vielä erikseen.

Me koimme niin, että kihlautuminen on konkreettinen lupaus avioliitosta, joten heti kihlautumista seuraavana päivänä päätimmekin jo hääpäivän. Olisi jotenkin ollut omituista järjestää juhlia siksi, että mies kosi ja suostuin. Juhlitaan mielummin sitä, kun tahdotaan. -_-

Link to comment
Share on other sites

Meillä mies järjesti "kihlajaiset" salaa.. Eli kosi yllättäen, ja oli kutsunut lähimmät sukulaisensa meille ihan normaalisti kahville..(asumme minun sukuni kanssa eri kaupungissa)

Muutaman ilon kyyneleen ja pusuttelun jälkeen totesi, että: vieraat tulevat sitten tunnin päästä.. :D

Mies oli siivonnut ja tehnyt oikein kunnon tarjottavat.. eli vaivaa oli nähty.. :-X

Muokattu: , käyttäjä: enni-a
Link to comment
Share on other sites

Sulholla oli sormus mukana, joten kosinnan jälkeen otin kamerakännykällä kuvan kädestäni sormuksen kanssa, ja lasillisesta kuohuviiniä, ja lähetin kahdelle parhaimmalle ystävälleni. Lopuille lähetin tekstiviestillä (oltiin siis Puerto de la Cruzissa rannalla) viestin että mentiin kihloihin, samoin sulho lähetti kaikille ystävilleen ja vanhemmilleen. Omalle äidille, siskolle ja veljelle selvisi vasta kun mentiin muina miehinä reissun jälkeen viemään tuliaiset, ja siskoni alkoi kiljumaan nähtyään käteni :lol:

Link to comment
Share on other sites

Ei järjestetty kihlajaisia eikä järjestänyt kukaan muukaan meille, ei tuntunut yhtään meidän jutulta. Itse pidän kihlautumista niin henkilökohtaisena asiana, etten olisi tahtonut sitä suurella porukalla juhlittavan. En myöskään tiedä kenenkään lähipiirissäni pitäneen kihlajaisia.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...