Jump to content
Naimisiin.info

Mitkä häämarssit ja valssi teillä?


daria

Recommended Posts

  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä kirkossa mennessä Elgarin Pomp and Circumstance ja poistuessa Kuulan Häämarssi. Tuon P&C:n haluaisin mieluummin cd:ltä kuin kanttorin uruilla, se on niin IHANAN mahtipontinen jousiorkesterin soittamana! Mutta saas nähdä onnistuuko.

Häävalssina meillä on todennäköisesti Matin ja Tepon Minä rakastan sua, mutta tämä on vielä vähän auki. Voisi hyvin olla myös jotain Yötä tms., kun nyt muistaisi mitä valsseja heillä on...?

Kiva lukea täältä ideoita!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Häävalssina meillä on luultavasti Shostakovitshin Toinen valssi, pianolla ja sellolla ja ehkä viuluilla soitettuna.

Seremonian sisääntulomusiikkina meillä on jotain sellomusiikkia, jonka sellisti saa varmaan itse päättää tai ainakin vaikuttaa ettei tule hänelle kauhean paljoa opettelemista. Kaverit siis ovat näiden klassisten soittimien ääressä, sitten erikseen on bändi kaikkeen muuhun musaan.

Link to comment
Share on other sites

Häämusiikki.info on ankarassa soitannassa marssien osalta, mutta Pomp and Circumstance on vakavassa harkinnassa, toisesta ei tietoa. Valssina varmaan "Häävalssi".

Päivitetään....

Meno: Elgar - Pomp & Circumstance

Pois: Bach - Preludi C-duuri, BWV 553

Häävalssi: Akselin ja Elinan häävalssi

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Mies haaveilee Star wars-musiikista... Eli pakko keksiä nopeasti joku vasta ehdotus. Tässä lukiessa tajusin, että saisikohan kirkkoon Brave heartista sen ihanan tunnusmusiikin! <3 Satuttiin kihloihinkin menemään Skotlannissa. Nyt tarvis sitten enää säkkipillin soittajan;D

Link to comment
Share on other sites

Meillä olis tulossa häämarssiksi sisääntullessa Pachelbellin Kaanon D-duurissa. Se on niiin ihana, noi muut kuulostaa omaan korvaan liian mahtipontisilta, enkä tykkää niiden tunnelmasta.

Sulhanen haluis poistumismusiikiksi November Rain:ista sen kitarasoolon... Hieman erilainen fiilis, kun ite haluisin. Jos sattuu videon muistamaan, niin tunnelma on aika kaukana iloisesta ja onnellisesta. Onpa tuo ehdotellut Billy Idolin White Weddingiäkin :huh:

Valssimusiikiksi haluisin jotain erilaista. En todellakaan mitään valssia! (kun en oikein sitä osaa tanssiakaan..) Tämä(kin) on vielä mietinnässä.

Link to comment
Share on other sites

Meillä mennessä todennäköisesti Mendelssohn ja tullessa Yannia tai Gandalfia, kappaleesta ei vielä tiedetä tarkemmin. Mies tykkää ja minäki ihastuin heti ekalla kerralla, kun kuulin molempia. :) Täytyy vaan vielä kanttori suostutella. :girl_haha: Jos ei onnistu, niin varmaan Prinsessa Ruusunen tullessa. Häätanssina meillä on Stellan Häävalssi. :wub:

Muokattu: , käyttäjä: Hilleri25
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Meille ensimmäiseksi marssiksi Edward Elgarin Pomp & Circumstance ja poistumismarssiksi Mendelssohnia. Häävalssista/-tanssista ei vielä tietoa. Joku mainitsi tuolla aiemmin Sauli Lehtosen Häävalssin, alkoi kiinnostamaan että minkähänlainen olisi :) Sinatran Fly me to the moon on ihana :-X

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...