Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka moni aikoo nauttia alkoholia ennen alttaria?Recommended Posts

 • Replies 79
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Voisin kuvitella ottavani hiukan kuohuvaa siinä samalla kun hiuksiani laitetaan. Tuskin tekee yhtään huonoa hiukan rentoutua ennen suurta hetkeä, etenkin kun jännitän kovasti huomion keskipisteenäolo (ja 100-150 silmäparia kuitenkin kirkosta löytyy).

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
Ollaan jo ajateltu, että laitamme rappukäytävään lapun mahdollisesta häiriöstä

sinä aamuna. Koska tiedän, että mieheni laittaa sterot samantien täysille

ja avaa skumppapullon.

:lol: kuulostaa hyvältä ja ihan meidän normiaamulta!

Meillä tosin hääaamuna (ja muinakin aamuina, aatelkaa kun aloittaisi joka aamun avaamalla kuoharin :D:D ) skumpan tilalla hillitön määrä kahvia, mies kun ei juo ja itsekään en ennen kirkkoa aio ottaa mitään. :lol:

Link to comment
Share on other sites

 • 8 months later...

Vesilinjalla taidetaan mennä meilläkin. Haluan pääni toimivan kirkkaasti aamun kiireessä ja kokea vihkimisen selvin päin. Toivottavasti kukaan ei ehdottele miehelle rohkaisuryyppyjä (tuskin niitä todella tarvitsee), sillä haluan hänenkin olevan omana ihanana itsenään.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Periaatteessa minulla ei ole mitään sitä vastaan, että hieman ottaa alkoholia. Itselläni vain tulee nykyisin niin helposti pää kipeäksi (on kyllä varmaan muutenkin hääpäivänä, ilman alkoholiakin) ja kehno olo. Sillä uhallakin luulen, että on "pakko" ottaa ihan vähäsen. Sillä jännitän yleensä liian paljon ja sen vuoksi tilaisuus saattaa mennä pieleen enemminkin kuin alkoholista :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Minusta olisi ihanaa nauttia lasillinen kuohuvaa kampauksen tai meikin yhteydessä, ei niinkään rohkaisuryyppynä, vaan lähinnä itsensä hemmotteluna. Tosin jännittyneenä en yleensä saa hyvin syötyä, joten voipi olla että jää kuohari nauttimatta jos vatsa huutaa tyhjyyttä vihkimisen aamuna! :D Veikkaan, että bestman tarjoaa sulholle jotain rohkaisuksi ennen seremonian alkua, mutta överiksi ei todellakaan ole tarkoitus tilaisuutta vetää!

Link to comment
Share on other sites

Olen ajatellut naisporukassa sitten ottavani lasillisen kuoharia nimenomaan päivän juhlavuuden vuoksi, en niinkään rauhoittuakseni. Pukeudun kaasoni (=sisareni) ja äitini seurassa, joten mukavaahan se on vähän intiimisti juhlistaa onnellista päivää. Tarkoituksena ei niinkään ole humaltua. Harvemmin noin ylipäätänsä tulee juotua mutta tapana on ollut juhlistaa kuoharilla sopivissa tilaisuuksissa. Ja tämä jos mikä on sellainen :-X

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 1 year later...

Mä ihmettelen hirveästi sanaa "rohkaisuryyppy" tässä yhteydessä. Kai se naimisiinmeno voi jännittää, mutta pitääkö sitä jännitystä ihan oikeasti alkoholilla poistaa? Eikö sitä muuten sit uskalla sanoa 'Tahdon'??

Eri asia, jos nauttii jonkun shampanja-aamiaisen tms., se on vain itsensä hemmottelua ja päivän juhlimista, mutta "rohkaisuryyppy"... <_<

No, kukin tavallaan. :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Kuohuviini laittautessa olisi kyllä ihanaa, mutta taidan korkeintaan pienen lasillisen laimeaa mimosaa nauttia. "Viinapää" on joskus sitä luokkaa että jos otan ruokailun yhteydessäkään toisen oluen niin rupean jo kikattelemaan. Ja se ei olisi kovin soveliasta alttarilla. :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
 • Create New...