Jump to content
Naimisiin.info

Monissako häissä olet ollut?


Nykä

Recommended Posts

Aloin tuossa laskea, että olen ollut vieraana häissä kahdeksan yhdeksän kertaa (+lisäksi yksissä avioliiton kunniaksi järjestetyissä juhlissa, jossa pari oli ollut jo tovin naimisissa)

Muistaakseni kolme kertaa on tullut kutsu, mutta ei olla pästy paikalle. Omat häät vielä tulossa (toivottavasti) joskus.

Olisin tehnyt äänestyksen, mutta en osannut yhtään arvioida millaisia vastauksia tulee. (Hox, olen 25, joten se tekee häät noin 3 vuoden välein, voi kyllä olla ettei tuossa ole kaikkia, esim. lapsena olen ehkä ollut mutten muista. Tai sitten en muuten vaan muistanut kaikkia)

Muistin vielä yhdet häät, lisäksi olen voinut olla tosi pienenä vielä yksissä, joten todellinen luku olisi 10 +epäviralliset bileet

Edited by MattiS
Link to comment
Share on other sites

Pikaseen laskettuna 7 häissä ja yksiin en viime kesänä päässyt menemään. Minultakin varmasti puuttuu muutamat sukulaisten häät tuosta missä olen joskus ihan pienenä ollut. Elikkäs jos ei ihmeitä tule niin omat häät olisi kahdeksannet (8).

Tosin aikaahan on pari vuotta ettei tiedä kuinka moni tuttu kerkeää naimisiin ennen meitä :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Muistelisin että 6 häät kävin lapsena (eli vanhempien kanssa), ne oli jotain sukulaisia kaikki. Nyt aikuisiällä kavereiden häitä on tullut kierrettyä viidet, ensi kesänä on taas yhdet.. eli meitin omat on sitten.. ööh, 13. häät missä olen itse ollut. Ellei tietysti tule jotain yllätyshäitä jostain suunnalta :)

Link to comment
Share on other sites

Lapsena olen ollut yksissä häissä, teininä siskon häissä ja nyt aikuisella iällä kolmissa kavereiden häissä ja yksissä miehen sukulaisen häissä.

Yhteensä siis 6 häät on tullut nähtyä.

Muoks. Vähän muisti pätkii, olihan niitä häitä enemmänkin, yhdet lapsena ja yhdet aikuisena juhlitut häät unohtui.

Yhteensä siis 8 :grin:.

Edited by myrmy
Link to comment
Share on other sites

Pakko oli oikein paperille laittaa, että sai lopullisesta luvusta selvää...

Eli lapsena (11-vee) olen ollut kerran häissä, silloinkin morsiusneitona. Päällä sellainen 90-luvun hörhelö-rusetti-ihanuus, samantyylinen kuin silloisella morsiamella... :curtsey:

Nyt aikuisiällä olen ollut häissä 15 kertaa. Nämä häät olleet aikavälillä 2006-2010 ja mukana siis omat häät ja neljät häät kaasona. Ensi vuodeksi tiedossa tällä hetkellä 2-4 häät. Siis kolme kaveria ja yksi serkku ovat menossa naimisiin, mutta kahdesta olen saanut varmistuksen, että olemme kutsuttujen listalla. Vuodelle 2012 on myös yhdet häät jo tiedossa, tai ainakin alustavissa suunnitelmissa.

Lukuun mahtuu kirkkovihkimistä, siviilivihkimistä ja avioliiton siunausta kirkossa. Alkoholittomia juhlia ja kunnon ryyppäjäisiä. Tosin ihan pienissä häissä en ole ollut, vaan kaikki häät asettuvat välille 40-150 vierasta.

Link to comment
Share on other sites

Oikein tiukasti mietin, että mitä vuosien aikana on tapahtunut. Kovan ponnistelun tulos oli, että viidet häät olen läpikäynyt. Ensimmäisiin jouduin puolivahingossa 70-luvun lopulla poikaystäväni saatua hääkutsun, koska hän oli "puhemies". Kaveri sitten hääri morsiusparin ympärillä siellä juhlassa ja minä, joka en tuntenut ketään, olin aikas orpona. Tokat oli 80-luvun alussa, silloisen avomieheni sukulaisen vihkiminen Savonlinnassa. En edes tuntenut morsiusparia ja jotenkin sellainen mielikuva jäi, etten tainnut puhua heidän kanssaan sanaakaan. Kolmansiin jouduin, kun aviomieheni kotipaikan naapurista meni tytär vihille. Tästäkään pariskunnasta en tuntenut kumpaakaan osapuolta. Lapseni olivat hyvin pieniä, emmekä pystyneet olemaan juhlapaikalla kuin silmänräpäyksen, kun oli pakko lähteä sen kitinän ja marinan takia pois.... Neljännet sentään sitten olivat nuoruuden ystävättäreni häät hiukan kypsemmällä iällä. Tosin emme olleet vuosiin tavanneet, eikä minulla hänenkään vierasjoukossaan pahemmin ollut tuttuja, lisäksi minut oli kutsuttu ilman avecia :(. Viidensiin päädyin joskus 2000-luvun alussa, kun miesystäväni naapurit päättivät virallistaa yhteiselonsa. Vihkiminen tapahtui kauniissa vanhassa kirkossa ja juhlat olivat maan korvessa, eli aivan kummallisen kärrypolun päässä. Tarjoilu oli hyvä, tilaa oli tarpeeksi ja kaikki oli ihan mukavaa. Mutta sitten alkoi tanssi, ja miesystäväni ei tanssinut (ei siis osannut) lainkaan. Siinäpä sitten istua jökötettiin pöydässä. Minua ei tietenkään hakenut kukaan, koska minulla oli siinä se oma kulta. Ilmeisesti ne vähät miehet, jotka olisivat voineet minua tanssittaa, ajattelivat minun olevan tanssitaidoton. Vähänkö on ollut kurjia häitä.

Link to comment
Share on other sites

Piti alkaa oikeen laskemaan ja oon ollu 6 kertaa häissä. Ens vuodelle tulossa ainakin kahdet häät (joista toisissa oon kaasona) ja toivottavasti saadaan oma hääpäiväkin sovittua ens vuoden puolelle :) kavereista vasta 2 menny naimisiin, mut veikkaan et tästä tää suma alkaa ;)

Link to comment
Share on other sites

Voisi todeta, että harmittavan vähän on ollut häitä.. Olen "väliinputoaja" suvussani; joko sukulaiset ovat menneet naimisiin ennen syntymääni tai sitten teini-iästä juuri päästy ohi...

Lapsena siis kahdet (muistaakseni), nuorena kahdet ja nyt aikuisena vain yhdet. Ja omassa kaveripiirissä saa seuraavia kyllä odotella.. Ellei nyt mitään (positiivista :) ) yllätystä tapahdu. Olisi kiva päästä häihin mm. saadakseen vinkkejä omia varten. :D

(ja tietty juhlimaan hääparia)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...